regen_
Üye
arkdaslar kulaklık tlfn yuvasına tam oturuor mu, bnm kısı oturmuor, radyoyu acıncada tlf kıtlenıyor yardım edebılıcek olan varmı
menüye girdikten sonra sol üstteki "dznl" ye tıklıyoruz önce hızlı menüdeki ögelerden birine basılı tutup menüye sürükleyip orada yer açıyorsun ondan sonra da menüden istediğini oraya sürüklüyorsun : )günaydın benim bir sorum olacaktı. hızlı menüde (tuşlar.Rehber.Mesajlar) orada nasıl düzenleme yapabilirim.
Badada fexplorer ve file maneger gibi dosyo yoneticileri yokmu ben hiç rastlamadımm symbianda cok harika işler yapıo o programlar. telefonu windows gibi herşeyını goruyosun sistem klasorlerinı vb. birde badada ben hiç kurulmamıs program goremedimm s60 larda internetten sis. uzantılı dosyaları ındırıp telefonda manuel olarak kendimiz kurabiliyoruzz bizim badada ise samsung apsstan direk inidirp kendisi kuruyoo kurulmamıs dosya bizde kalmıyo.. bu konuda biligisi olan varmı acaba???
--------------- Ekleme ---------------
Badada fexplorer ve file maneger gibi dosyo yoneticileri yokmu ben hiç rastlamadımm symbianda cok harika işler yapıo o programlar. telefonu windows gibi herşeyını goruyosun sistem klasorlerinı vb. birde badada ben hiç kurulmamıs program goremedimm s60 larda internetten sis. uzantılı dosyaları ındırıp telefonda manuel olarak kendimiz kurabiliyoruzz bizim badada ise samsung apsstan direk inidirp kendisi kuruyoo kurulmamıs dosya bizde kalmıyo.. bu konularda biligisi olan varmı acaba???
normal ekranda ortalamak istediğiniz widget ın üstüne basılı tutup götürmek istediğiniz yere sürükleyin istediğiniz yere taşıyabilirsiniz .widgetları sayfaya nasıl ortaları hep sol ust kosede oluyor bide onerdıgınız uygulamalar neler?
Menü bölümüne klasör açılabiliyormu ? Açılıyrsa nasıl?
Birde hangi altyazı formatını destekliyor ?
ne yaparsan yap böyle birşey olmayacaktır zaten piyasada bile 15 gün şarjı giden az sayıda telefon var . smartphone larda böyle birşey yok şu ana kadar .Samsung wave şarji 15 gün gidermi. Konum gps. şebeke umts kapatsak. Ekran ışığı son ayarda kısık çalıştırsak 15 gün gidermi
üzgünüm ama istediğiniz iki ayar da şu anda mevcut değil . ilerde halledilmesi dileğiyle : )Merhaba arkadaslar, benim de 2 sorum olacak, bilen arkadaslar cevaplarsa memnun olurum.
1. 5620 de gördüm, Her widget da ayrı bir duvarkagıdı var, bu ozellik 8500 de yokmu ?
2. Tuskilidini ekrana elle bir harf yazarak açmak nasıl oluyor, nereden nasıl ayarlanıyor ?
youtube video download için bir program yapmışlar ama düzgün çalışmıyor yada çalışanlarınki de 1 haftada indiriyor . ileride daha düzgün çalışan versiyonları çıkacaktır sadece beklemek gerek : )arkadaşlar internetten video izlediğimde bazı videolara video yüklendi diyor ama bazı videoları direk açıyor.mesela youtubeden açtığım videoları yüklemiyor direk açıyor.bunları nereye kaydediyor. yüklediği videoları dosyalarımda kaydediyor. ama youtubeden izlediklerimi nereye kaydediyor bilen varmı yada kaydetmiyomu
akkadşlaşlar.teli alalı bir hafta oldu medya marketen.masanın üstünde bardaktaki su döküldü.teli birgün açmadım.daha sonra açtım tel çalıştı fakat menü tuşu çalışmadı.servise gönderdim.medya market benden 450 tl istedi.servisi aradım 650 tl istedi.ne kadar salakça dimiçben hep nokia kulanıyordum şimdiye kadar.şimdi nokianın değenini anlıyorum.tam kazık SAMSUNG.
terbiyesizlik bu ya.canım nokyam benim.artık samsungu kimseye tavsiye etmiyorum.sakın ha
evet telefonda işlemci vb şeyler olduğu için telefon çok ısınıyor ancak kullanım klavuzunda da yazdığı gibi elle dokunulmayacak dereceye bile gelse bu ne telefonun performansını etkiler ne de telefona bir zarar verir gönül rahatlığıyla kullanabilirsinizbu telefonda ısınma sorunu var diyolar doğru mu ??
samsung apps deki bada uygulama ve oyunlarının dışında java (.jar) uygulama/oyun formatını da destekliyorsamsung wavenin oyun uygulama formatını öğrenebilirmiyim
dosyaları direk samsungapps den indiği için uzantı diye bir olay yok . Direk "Bada OS (operating system)" diye geçer . Spoof dosyalarındada uzantı diye bir olay yok oyunların/uygulamaların .exe dosyaları var . Umarım anlatabilmişimdir : )cevabınız için çok sagolun mesela symbianın sis veya sisx gibi badanında böyle bir formatı varmı yoksa sadece bada diyemi geçiyor şimdiden tşk.
Öncelikle bugün üye oldum ve 1 haftalık S8500 wave kullanıcısıyım, buradan çok şey öğrendim ancak sorum şu;
Email adreslerimi kurdum, manuel istediğimde indir diyerek alıyorum, fakat e-mailler sadece konusu yazılı vaziyette geliyor yani içerik göremiyorum, ayrıca e-maillerimi otomatik alım ve uyarım için ne yapmalıyım.
Teşekkürler ...
arkadaşlar yeni 8500 aldım ama moralim çok bozzuldu aradığım kişiler sesin boğuk geliyor diyor ne yapmalıyım lütfenn anlayan varsa Allah rızası için yardım etsinn...
arkadaşım senin telefonda arıza olabilir bende öyle bişey yok ve böyle bir sorunu olanıda hiç duymadım. bi servise ver istersen..yani bundan dolayı moralinide bozma telefonun 10 numara telefon
konuya tıkladığın zaman içeriği indiriyordu sanırım şu an kullanmıyorum hatırlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?