extrem_015
Üye
merhaba arkadaşlar wave de need for speed shift i kies ten indirdim pc den telefona atarken tam bitmesine yakın UYGULAMANIN YÜKLEME PAKETİ HATALI diye uyarı verip yüklemiyor,ayrıca birde telefondan indirip denedim acaba olurmu diye aynı şey telefondan yükleyincede oluyor uygulamanın yükleme paketi hatalı diyor ne yapabilirim acaba yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.....
--------------- Ekleme ---------------
yardım edecek yokmu
yazıyı tam okumamışsın herhalde zaten hem kies te hemde telefondan indirince aynı sorunu veriyor ayrıca kies çokta kötü değil güzelO zaman Kies'den değil telefon üzerinden yükle. Zaten ben Kies'i anlamış değilim. Neye yarıyor? Telefon yazılımını güncellemek dışında hiçbir işe yaramadığını düşünüyorum.
yazıyı tam okumamışsın herhalde zaten hem kies te hemde telefondan indirince aynı sorunu veriyor ayrıca kies çokta kötü değil güzel
--------------- Ekleme ---------------
yani ikisindede denedim ama nafile oyunda bir şey var desem apple store dan indiriyorum indirip oynayanlar var hiç bilen yokmu ya
Telefonun menüsünde dosya yönetici var, ordan isediginiz dosyayı istediginiz hafızadaki (telefon / hafıza kartı ) dosyaya taşıyabiliyorsunuz ....
1234 deneyin .
Arkadaslar Kies actıgım zaman Apps e gırmek ıstedımde uyarı yazısı cıkıyor guncelle dıyor evet dedım zaman bırseyler yukluyor sanırım guncellıyor ama guncelleme bıttıkten sonra yıne aynı hatayı verıyor Hayır a tıkladıgım zamanda Apps ı kapatıyor gerı menuye gırıyor yanı Kıes te apps ı kullanamıyorum .
arkadaşlar çok acil!!!! samsung wave de yeterli uygulama varmı.Ona göre ya iphone alcam ya da n8 i beklicem
tahminimce doğaldır çünkü omnia serisi vb telefonlarda olan windows mobile yok bide bada yeni olduğundan olabilir ama şüphelenme bada müthş!arkadaslar benim de bir sorum olacak.
samsung wave nin fiyatı o kadar özelliğe ragmen biraz düşük gibime geldi..bunun sebebi bada işletim sistemi olablr mi.sonucta yeni bi işletim sistemi nasıl o9ldugu tam olarak bilinmiyr..ndn düşük acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?