fordmuro
Üye
dostlar işlerimin yoğunluğu nedeniyle siteye giremedim herkesten özür.. daha öncede yazmıştım tr haritası ve kadın erkek sesi (ikisinide çekebilirsiniz) ücretsiz ancak navigasyon yani yol tarifi birkereliğe mahsus 20eu ücretli.. kredi kartıyla ..route66 sync pc ye yükleyin üye girişinizi tamamlayın sistem sizi yönlendiriyor zaten uygulayın.. uygulama zorluğu çeken arkadaşlar sitede 66nın kurulumu ve işleyişi detaylı tarif edilmiş ordan baksınlar.. herkese kolay gelsin..Peki arkadaşım şimdi satın alacağımız ürün hangisi, TR haritası ve kadın sesini indirdim, çalışması için ne gerekli paylaşırsan sevinirim.
Bu arada kullandıgım telefon samsung wawe S8500Çok teferruatlı bir cihaz tamamını çözmek zaman alacak, 2 ay oldu kullanmaya başlıyalı hergun yenı bişey cıkıyır karsıma, kısa yolları cok kullanıslı.. Şimdi navigasyonu aktif hale getirmeye çalışıyorum.. benım ıcın önemlı olan msn fakat telefona nasıl yuklenır yuklenırmı bilmiyorum.. yardımcı olursanız sevinirim..
arkadaşlar bu navigasyonun çalışması için internete bağlı mı olması lazım telefonun?net olmadan navigasyonu çalıştırdığımda konumu belirleyemiyor?
Bu navigasyon olayının samsung için negatif bir not olduğunu belirtmek isterim nokia'da 1 yıl ücretsiz. En azından samsungunda böyle birşey yapması gerekiyordu!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?