Yarin Wawe s8500 Alicam .
Bir kaç Sorum Var Oyunlar guzel oluyormu Oyunlari Pc denmi Telefona atiliyo yada nasil oluyor ? .
Facebook yada Forumlar Rahat kullaniliyomu .
Yada Wawe alma .... Telefonu al diyeniniz varmi .
Kimsenin kimseyi yanmlış yönlendirdiği yok. O adam n8 de alsa wave de alsa benim elime ne bir şey geçecek nede bir sey kazanacagım. Ben kendi görüşlerimi söylüyorum ve kendimcede haklıyım.BEKLE BEKLE N8 İ 2000 TL YE KAZIKLANIR ALIRSIN ADI NOKİA . arkadaşlar wave kullanmadan yorum yapmayın insanları yanlış yönlendirmeyin lütfennn
He sen başka bir yönüne odun dediysen bilemiyeceğim açıklarsan sevinirim.
ne öyle yanda vida var ve bataryayı çıkarmak için sökmek gerekli. bunlar bence eksi puan nokia..Nokia nın Megapixel olarak bu zamana kadar pek bir başarısını göremedim, 8mp dediği telefon samsung vb. 5 mp telefondaki kamera kadar bile net değil.
Gelsin göreceğiz.
--------------- Ekleme ---------------
Birde vida olayı var tabi, bence estetik ve tasarım olayı nokia da çok zayıfne öyle yanda vida var ve bataryayı çıkarmak için sökmek gerekli. bunlar bence eksi puan nokia..

N8 ve Wave kıyaslaması yapan arkadaşlar var.Bence N8 o kadar da damga vuramicak telefon dünyasına.N8 tip olarak çok basit kaçmış bence hem symbian olduğu sürece gene bi hayır gelmez o telefondan.Wave ekran olarak gerçekden hoş bizim arkadaşda vardı dokunmatik ve parlaklık gerçekden farkediliyor.Ayrıca acayip oyunlar var sanki pc de oynuyormuş gibisin.Ben olsam Wave alırım ama herkezin kendi fikri.

NOKİA klasik menu klasik çizgiler klasik hantallık eğer carizzmaaa istiyorsan samsung wave 10 numara