Samsung s8500 wave mi?

Sponsorlu Bağlantılar

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
wave herzaman mükemmle

OxHy

Üye
Yarin Wawe s8500 Alicam .
Bir kaç Sorum Var Oyunlar guzel oluyormu Oyunlari Pc denmi Telefona atiliyo yada nasil oluyor ? .
Facebook yada Forumlar Rahat kullaniliyomu .
Yada Wawe alma .... Telefonu al diyeniniz varmi .

didyou

Üye
Tek kelime ile Wave.

caneryendi

caneryendi

Üye
Yarin Wawe s8500 Alicam .
Bir kaç Sorum Var Oyunlar guzel oluyormu Oyunlari Pc denmi Telefona atiliyo yada nasil oluyor ? .
Facebook yada Forumlar Rahat kullaniliyomu .
Yada Wawe alma .... Telefonu al diyeniniz varmi .

arkadaşım arkana bile bakmadan git wave al oyunlar mükemmel çünkü ekran mükemmel oyunlar samsungun apps denilen marketinden telefona indiriyorsun çok basit kullanınca anlarsın wifi ile bağlanırsın ücretsiz herşeyi yaparsın face ye gelince çok rahat kullanıyorsun videoları izliyor ve telefonuna indiriyorsun...

OxHy

Üye
ve Wave mi Aldim Suan Sarj da Bir kaç saat sonra kullanimda :)
Ama Agustosun 14 une kadar internet sinirsiz degil Eski hattimi kullandigim için :(

RedColt

RedColt

Üye
kesinlikle n8 i bekle. N8 çıknca hekes pişman olucak. n8:oke:
xenon flash
12mp kamera süper bir telefon

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
n8 odunluktan çıkmış orman gibi çok kaba n97 gibi tip olsa

ama bencede bekle video düzenleme ,flash disk okuma

caneryendi

caneryendi

Üye
BEKLE BEKLE N8 İ 2000 TL YE KAZIKLANIR ALIRSIN ADI NOKİA . arkadaşlar wave kullanmadan yorum yapmayın insanları yanlış yönlendirmeyin lütfennn

RedColt

RedColt

Üye
BEKLE BEKLE N8 İ 2000 TL YE KAZIKLANIR ALIRSIN ADI NOKİA . arkadaşlar wave kullanmadan yorum yapmayın insanları yanlış yönlendirmeyin lütfennn
Kimsenin kimseyi yanmlış yönlendirdiği yok. O adam n8 de alsa wave de alsa benim elime ne bir şey geçecek nede bir sey kazanacagım. Ben kendi görüşlerimi söylüyorum ve kendimcede haklıyım.
ben n8i kulanmadım ama wave i inceledim. Ve n8 çıkmadan bile ödül almıs bir telefon olarak bence gayet güzel vede odun dediğin telefon incelikten dolayı bataryası bile değiştirilmiyor :D He sen başka bir yönüne odun dediysen bilemiyeceğim açıklarsan sevinirim.
ayrıca Carl Zeiss merceğe sahip kamerasının çözünürlüğü ise 12 MP. Bu iki özellik Nokia için bir telefonda ilk defa kullanılıyor. Bence wave i kesinlikle geçicek bir telefon şimdi tartışmayada gerek yok gelince göreceğiz. 370 Euro dan satılıyormuş yani burda en az 1.200 olucak ama bence değecek bir telefon. Para olsa alırım.

cataron

cataron

Üye
Nokia nın Megapixel olarak bu zamana kadar pek bir başarısını göremedim, 8mp dediği telefon samsung vb. 5 mp telefondaki kamera kadar bile net değil.
Gelsin göreceğiz.

--------------- Ekleme ---------------

Birde vida olayı var tabi, bence estetik ve tasarım olayı nokia da çok zayıf :( ne öyle yanda vida var ve bataryayı çıkarmak için sökmek gerekli. bunlar bence eksi puan nokia..

RedColt

RedColt

Üye
Nokia nın Megapixel olarak bu zamana kadar pek bir başarısını göremedim, 8mp dediği telefon samsung vb. 5 mp telefondaki kamera kadar bile net değil.
Gelsin göreceğiz.

--------------- Ekleme ---------------

Birde vida olayı var tabi, bence estetik ve tasarım olayı nokia da çok zayıf :( ne öyle yanda vida var ve bataryayı çıkarmak için sökmek gerekli. bunlar bence eksi puan nokia..

Herkesin kendi görüşü ... :oke:
Ama ben kamera konusuna katılmıyorum bence nokia nın kameraları özellikle kalitesi

fordmuro

Üye
dostar şu akıllı kilit olayını çözen yokmu???

ANiill

Üye
ımm N8 ödül aldı Wave almadımı sanki 2010un en iyi telefonu suçildi ne yapacuh :D

OğuzcanAbi

Üye
wawe arkadaşım profesyenel düşün

maternus

Üye
selamlar ben samsung wave i yaklasik 1 aydir once aldim Hollanda dan Turkiyedeki fiyatlari nedir tam bilmiyorum ama burada bana cok uygun geldi fiyati 290 euro.Bu telefondaki tek priblem zannedersem isletim sisteminin bada olmasi cunku kimse tarafindan bilinmiyor. ama buna ragmen almayi dusunenlere tavsiye ederim tereddutte kalanlar icinse isterseniz bekleyin biraz derim cunku samsung Galaxy android isletimcili yeni modeli yolda onuda gorup ona gore karar verin derim.

didyou

Üye
N8 ve Wave kıyaslaması yapan arkadaşlar var.Bence N8 o kadar da damga vuramicak telefon dünyasına.N8 tip olarak çok basit kaçmış bence hem symbian olduğu sürece gene bi hayır gelmez o telefondan.Wave ekran olarak gerçekden hoş bizim arkadaşda vardı dokunmatik ve parlaklık gerçekden farkediliyor.Ayrıca acayip oyunlar var sanki pc de oynuyormuş gibisin.Ben olsam Wave alırım ama herkezin kendi fikri.

cataron

cataron

Üye
N8 ve Wave kıyaslaması yapan arkadaşlar var.Bence N8 o kadar da damga vuramicak telefon dünyasına.N8 tip olarak çok basit kaçmış bence hem symbian olduğu sürece gene bi hayır gelmez o telefondan.Wave ekran olarak gerçekden hoş bizim arkadaşda vardı dokunmatik ve parlaklık gerçekden farkediliyor.Ayrıca acayip oyunlar var sanki pc de oynuyormuş gibisin.Ben olsam Wave alırım ama herkezin kendi fikri.

:oke::oke:

didyou

Üye
Zaten Nokia'nın sevilmesinin ve tutulmasının sebebi basit arayüz,basit görünümdü.Ama artık akıllı telefon pazarı denen bi pazar var ve kullanıcılar bi telefondan daha fazlasını istiyorlar.Nokia farketti aslında pazar payının zora girdiğini ama geç kaldı.

mehmet600

Üye
bence her ikisinide al sen

Üst Alt