Samsung S8500 Wave Cebim de Kapanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

goldcan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S8500 Wave Cebim de Kapanıyor
Arkadaslar samsung wave 8500 telefonumu kutu içinden çıkan kılıf ile kullanıyorum. Fakat her defasında pantolon cebimden çıkardığımda telefonun kapandığını ve pin kodu ister halde buluyorum. Dolayısı ile buna çözüm bulmam gerekiyor. Bulamazsam telefonu satmayı düşünmeye başladım bile. Buna bir çözüm önerbilecek veya bunu yaşayan varmıdır?

Forgatten

Üye
arkadaşım senin sorun bence bu cebinde no tusuna basıyosun galıba ıstemeden 15 sn basılı kalırsa tel kendıne reset atıyor tuş kılıtı devrede olsa bıle bence bu yuzden ıyı gunler.

:::burak:::

:::burak:::

Üye
bu sorunlar genelde nokialarda olur telefon kalas oldugu icin ,ayrica telefonu bu yuzden satacaksan bana sat :oke:

goldcan

Üye
    Konu Sahibi
Kaca alacagini soyle arkadasim hemen satayim. Teknosadan alindi. Sigortali kaskolu telefon. Faturali kutulu ciziksiz.

ahmetaksu131

Üye
cok nadır bnde bununla karsılasıyorum ama sorun olacak kadar bı problem olmadı bnm ıcın

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Arkadaslar samsung wave 8500 telefonumu kutu içinden çıkan kılıf ile kullanıyorum. Fakat her defasında pantolon cebimden çıkardığımda telefonun kapandığını ve pin kodu ister halde buluyorum. Dolayısı ile buna çözüm bulmam gerekiyor. Bulamazsam telefonu satmayı düşünmeye başladım bile. Buna bir çözüm önerbilecek veya bunu yaşayan varmıdır?

Arkadaşım bunun en iyi çözümü kiese telefonunu bağlayıp yazılım yükseltme yapmak zaten türkiyede yayınlanan yazılımda bu hataları gidermek içindi %99 gider sorunun çünkü çok arkadaş biliyorum güncelleme yaparak bu sorunu çözdüler

--------------- Ekleme ---------------

bir soruna takılıp telefondan soğumanı istemem çaresi varken bence elden çıkarma yollarına gitme.... ben bu telefonu alalı yaklaşık 1,5 ay oldu hala elimden düşmüyor telefonu kendi haline bırakamadım :)

goldcan

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim. Kies ile yazılım yükseltmeyi deneyeceğim. bu arada daha sert kılıf bulmaya çalışacağım. en azından sert kılıf olursa kilit düğmesi basılı kalıp telefon açılmaz ve kapanmaz.

ceaytekin

Üye
arkadaşlar almanyadan getirttiğim wawe satılıktır pasaportla kayıt altına alınmıstır.kutusunda sıfırdır açılmamıs kullanılmamıstır. fiyat istanbul elden 675 tl dir... üsküdar istanbul 505 508 88 81

murat124131

Üye
bende de aynısı oluyor cebe koymayınca sorun yok sende cebe koyma

americanboy

americanboy

Üye
sıkı cepte bu sorun oluyor no tuşu 1 milim kadar nerdeyse ekrandan çıkıntılı buda sıkı cepte temasa ve kapanmasına neden oluyor ama tuş kilidindeyken olması tuhaf bir durum

sezerede

Üye
arkadaşlar. samsung a mail attım. aradılar. aynı telefonu kullandığını söyleyen yetkili kendisininkinde böyle sorun olmadığını, servise götürmemi söyledi. yani bunu sorun olarak gördü. ama sadece bunun yüzünden telefonsuz kalmayı göze alamadım. o kadar para ver sonra servise ver. cepte olmayınca sorun yok. zaten bel de taşıyorum. belki bir ara gönderirim. sizde mail atın. belki soruna çözüm bulurlar.

yusuf-35

yusuf-35

Üye
arkadaşlar. samsung a mail attım. aradılar. aynı telefonu kullandığını söyleyen yetkili kendisininkinde böyle sorun olmadığını, servise götürmemi söyledi. yani bunu sorun olarak gördü. ama sadece bunun yüzünden telefonsuz kalmayı göze alamadım. o kadar para ver sonra servise ver. cepte olmayınca sorun yok. zaten bel de taşıyorum. belki bir ara gönderirim. sizde mail atın. belki soruna çözüm bulurlar.

selam
aynı sorunu bende yaşadım telefon sık sık kapanıp açılıyordu ama avrupa yazılım yükledikten sonra bu sorun meydana gelmişti.türkçe yazılım yükleyip hard format attım,ardında hafıza kartını resetledim şimdi haftada bir belki kapanıyo oda nadir denk geliyor.güncelleme varsa gücelleme yapmanı öneririm eğer yoksa ve sürekli kapanıyorsa pin kodunu kaldırmanı tavsiye ediyorum enazından kendi kendine kapanıp açılır sen baktığında hep açık görürsün :oke:
kolay gelsin

InDexter

Üye
telefonu salladığında bataryada hafif kayma vss oluyormu bosluk var gibi ?

• Beğen
Tepkiler: alaStar

sefagoz

Üye
arkadaşlar kapanma sorunu telefondan degil hattınızdan kaynaklanıyor bende de aynı sorun vardı teleses bayisindeki arkadaş hattan kaynaklanıyo dedi bu hatların 64 mb 128 mb olanları felan varya bende gittim yeni sim kart çıkarttırdım 128 mb olandan o günden sonra hiç kapanmadı.

hakikattt

Üye
evet benim de tanık olduğum şey cepte kapanma tuşuna temas etmesi

esbalat

esbalat

Üye
biraz araştırrırsanız bu sorun hakkında forumlarda belli kesinleşmiş sonuç var ve herkezin cebine koydugunda yaşanan bir problem arkadaşlarında yazdıgı gibi telefonun kapama tüşüna basılı kalıyor ve telefon kendine reset atıyor o yüzden cepte taşımaktan çekinceksın yada dar pantolon giymiceksin =)

eaagent

eaagent

Üye
HERKESİN DİKKATİNE !!!:

Bu bir sorun değil bir kolaylık bir özelliktir. Nokialar bildiğiniz gibi çok takılır ve ne kapatma tuşu işe yarar nede başka birşey bataryayı çıkarmanız gerekir buda telefona ciddi anlamda zarar verir. Samsung bunu düşünmüş 1 ghz işlemciyle takılması zor ama her ihtimale karşı telefon donarsa bataryayı çıkarmak yerine kapatma tuşuna 10 sn basılı tuttuğunuzda telefon pin kodu kısmından restart atmaktadır kendine. Bu bi nevi acil durum düğmesidir. Sorun olarak değerlendirmeyiniz benim çok işime yaradı. Ayrıca telefonumuzun kapatma tuşu biraz hassas olduğu ve ince bir telefon olduğu için cebimizde sıkışınca anahtar denk gelnce bu tuşa basılı tutulması ve restart atması normaldir.Bunu bir sorun olarak görmeyiniz ve telefonu ekran içeri bakacak şekilde cebinize koyunuz ;)
Herkese Wave'li Günler :)

iboo_58

Üye
bendede kapanma problemi var servise gönderdim geldi sim kartıda degiştirdim yine kapanıyor sizin dediğiniz kapanma tusu takılı kalmıyo ben özellikle kapanma tusuna basılı tuttum kapanmıyo. ve ayrıca telefon cebimde değildi masanın üstünde dururken kendiliğindende kapandı.ve yine servise gönderecegim telpa yı aradım söyledim değişim istedim siz gönderin dediler ama degisirmi bilmem