nuhro1994
Üye
samsung wave bende yasadım aynı sorunu tam girmiyordu sokete ama biraz bastırdım korka korka oldukulaklığı tam olrak yuvaya oturt düzelir bende 5800 da ilk başlarda öyle sanmıştım fakat bu tip kulaklık çıkışlarında tam oturtmak gerkiyor
herkese slm arkadaşlar 1 hafta önce samsung wave aldım görüntüsünden ekran çözünürlüğünden hızından kamerasından faln çok memnunum ancak benim beceremediğim bir kaç konu var onları soracaktım lütfen yardımcı olurmusunuz....
1.şu widget olayında samsung apps var buardan samsungun uygulamarına gitmem gerekiyo düz mantıkla anvak bunu an ekranın üzerine aldığımda ve bastığımda hiçbiryere yönlenmiyo telefon ikincisi menüde de samsung apps die bişi yok bunu anlamadım açıkçası?????
2.Uygulamaları bu apps i kullanamadığım için malesef bilgisayara bağımlı olarak yapabiliyorum kies le buda her ne kadar olursa olsun can sıkıyo...
3.youtube dan video izleyebildim ancak face te bunu başaramadım bunun için flashplayer mi yüklemem gerekli yüklemem gerekliyse nerden yüklicem ????
4.sanırım telefonla gelen msn pro su yok bunun için tavsiye edeceğiniz pro varmı??
5.birde mail ayarlarını gerçekleştiremedim bunun kolay yolu varmı ??
biliyorum çok soru sordum ancak yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.............
ya ben bir türlü kiese bağlanamıyorum telefonu görmüyor yardım edin güncel kies en son günceli kullanıyor diyor yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?