birsutanem
Üye
arkadaşım yardımcı olursan sevinirim.kiesi kurdum.kies güncellemeyide yaptım.usb den bağlantı yapıyorum.telefonda bağlantı kuruldu yazıyor ama kies halaa telefonu arıyor ve bağlanmıyor.buluetood üzerinden bağlantı yaptığımda ise bu cihaz kies tarafından desteklenmiyor diyor ve kies aramayı bitiriyor.8500 wave.ne yapmam gerekiyor.lütfen yardım
arkadaşlar Wave almayı düşünürken yazılan sorunlar beni acayip korkttu ya...Niye bu kadar çok sorunla karşılaştınız çok garip...Resmen şoktayım.Ciddi ciddi alıcaktım..o kadar para veripte kendi kendine,durup dururken kapanan bir telefon alamam ya...offf nereden gördümde okudum burayı bilmem(
telefona karşı bi ön yargı var bakıyorum.arkadaşım önce araştırmanı yap sonra bu tür düşüncelere kapıl,telefonda o özellik mevcut donanım haberde onu soran bi arkadaş daha vardı ve cevabı verilmişti fakat o özelliği hiç kullanmadığım için pekte önemsemedim doğal oöarakta aklımda değil.biraz araştırma yaparsan sorunun cevabını bulacaksınArkadaşlar; dün 5 ay önce aldığım Nokia N97 mini yi vererek S8500 aldım.Ancak hayal kırıklığına uğradım resmen.Telefon açıkken ayarladığım saatte alarmı ikaz veriyor ancak kapatınca telefonun ağzı dili tutuluyor, ayarlı alarm çalmıyor.Alarmın çalması için illa telefonun açık mı olması gerekiyor?Bu sorun neden kaynaklanıyor bilen var mı ya da aynı sorunu yaşayan var mı?Alır almaz Kies le dün aynı zamanda güncelledim.Telefonun yazılımı da güncel.
ewet kapanıyor olduğu doğru fakat neden kapanıyorDurup durup kendine kapanmıor arkadaşım.
Bu duyduklarının hepsi faso fiso.
Ben aldım daha benim başıma bu yazılanların hiç biri denk gelmedi.
hea doğrudur kapama tuşuna uzun süre basılı tutunca tel kendini kapatıor. ancak baya bi uzun basmanız icap edicektir.
Bunun dışında en küçük kusuru yok !
Telefondan anlamayan kurcalayan veletlerin sözüne sakın inanmayın.
çok fazla program filan yoksa hard reset atmayı dene,hard reset kodunu googlede aratıp forumlarda bulabilirsin.selam arkadaşlar ben s8500 de rest attım şimdi gelen zil sesi duylmuyor ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyuorum
neden olacak çok fazla kurcalamaktan yaşıyoruz o problemleriarkadaşlar Wave almayı düşünürken yazılan sorunlar beni acayip korkttu ya...Niye bu kadar çok sorunla karşılaştınız çok garip...Resmen şoktayım.Ciddi ciddi alıcaktım..o kadar para veripte kendi kendine,durup dururken kapanan bir telefon alamam ya...offf nereden gördümde okudum burayı bilmem(
dostum ayarlar-bağlantılar-usb-herzaman sor yap sorduğu zamanda kies olarak seç sonra usb kablosunu herzaman taktığın usb girişinden değil farklı bi usbden bağla telefonun ekranında çıkan menüden kiesi seç bu arada kies açık olmalı. ben bu sorunu bu şekil çözmüştüm.kolay gelsinarkadaşım yardımcı olursan sevinirim.kiesi kurdum.kies güncellemeyide yaptım.usb den bağlantı yapıyorum.telefonda bağlantı kuruldu yazıyor ama kies halaa telefonu arıyor ve bağlanmıyor.buluetood üzerinden bağlantı yaptığımda ise bu cihaz kies tarafından desteklenmiyor diyor ve kies aramayı bitiriyor.8500 wave.ne yapmam gerekiyor.lütfen yardım
sende vurmayıverarkadaşım sanki elimizde tornavida pense senin bu cebi biz tamir edelim gibi konuşuosun. Telefon büyük bir hasara uğramış. normalde bunlar kullanıcı hatası. ancak sen genede garantide şansını bir dene.
ya yanlış anladınız cümlemi yada okumayı bilmiyorsunuzarkadaşım agresif ve sivri dillisin.senden cevap vermeni istemedim.sözlerine dikkat ve bana göre yaşın da oldukça küçük.biraz saygı lütfen.''önyarlısın bakıyorumda araştır sonra konuş'' falan.''biliyorsan konuş ilham alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar'' der bir TÜRK atalarsözü.
çalıştım çabaladım bi türlü çeviremedim q klavyeyeArkadaşlar yaklaşık bir ay önce aldım telimi gayet memnunum .ancak dün canımı sıkan bir şey oldu.Telefon kilidimi etkin halde kullanıyordum.Şirket mailimi exchange 'e tanımlayıp push mail özelliğini aktif hale getirdikten sonra ,telefon kilidi q klavye olarak cıkmaya basladı,daha önce telefon kilidini numerik tuşlarla giriyordum ne yapsam numeriğe çeviremedim.ayrıca TElefon kilidini pasif hale getirdim birsüre pasif olduktan sonra tekrar aktif hale geçiyor(belli bir süre sonra 5-6 dk)bu konular hakkında yardıma ihtiyacım var.ayrıca telefonun sürümü 1.0 ,güncellemenın getirdiği faydalar nelerdir?LÜTFEN YARDIM EDİN! SAYGILAR
ben de burdayım.bu konuyu baştan sona okuyacagım 2 gune kadar. wave kullanıcılarının hepsine hayırlı olsun. birkac soruyla baslamak ıstıyorum.
1-navigasyon route 66 nın satın alınmasıyla 30 avroya, omur boyu ucretsız oluyor? baska ve daha iyi alternatif var mı navigasyon konusunda? navigasyon konsundaki problemlere nasıl cozumler getirdiniz simdiye dek?
2-MS office programlarını calıstırmadı en son guncellemeler yanı yazılımlar nedir? randumanları nasıl?fiyatları ne?
3-cok kullanılan sitelere girildiğinde telefon hata veriyormu? youtube facebook msn gibi... bıkac yabancı sitede bazı kucuk bug lar okudum.
4-e-mail kullanımında sıkıntılar var mı? cozduysen nasıl cozumler buldunuz?
telefon aldım alalı daha bir defa bug yada donma reset atma durduk yere kapanma olayına maruz kalmadım. En küçük yavaşlama belirtiside yok.
Navigasyon route 66 %40 indirimdeyken almanı öneririm.
En içeriklisi route 66. Ndriveın haritaları çok eski. yeni birimleri yapılanmaları daha henüz alamadı içine. valla şöyle diyim sana ben gaziantepte yaşıorum. bizim buralarda baya bi değişen yollar güzergahlar oldu. 1 ay öncesinden yeni bir kavşak açıldı. route 66 ya dahil olduğunu görünce çok şaşırdım. sana söylim kesinlikle al pişman olmazsın.
E mailime henüz giremedim. bi ayar yapılması gerekiomuş galiba ama mail benim için pekte önemli değil kurcalayıp araştırmadım.
Bunun dışında en son sürüm BADA 1.2 ye geçtim. JJ9 versiyonunu tele aldığında yükle. acayip bir randıman alıorsun. 720 p bir video daha akıcı oynamaya başlıor hemen farkediorsun.
telefona karşı bi ön yargı var bakıyorum.arkadaşım önce araştırmanı yap sonra bu tür düşüncelere kapıl,telefonda o özellik mevcut donanım haberde onu soran bi arkadaş daha vardı ve cevabı verilmişti fakat o özelliği hiç kullanmadığım için pekte önemsemedim doğal oöarakta aklımda değil.biraz araştırma yaparsan sorunun cevabını bulacaksın
kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?