Samsung S8300 mı yoksa Samsung F480 mi ??

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Samsung S8300 mı yoksa Samsung F480 mi ??
:allalla::allalla:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim tabii ki s8300 son model symbian os 9.5 wifili,gps li süper bir telefon...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bencede s8300

selim6638

Üye
karşılaştırma yanlışşş:)

ilbilge_11

Üye
s8300 da wifi yok

gangster90

gangster90

Üye
olsa ne yazar . . . telefonu kendim kullanyorum
sorunsuz telfondur
tüm ihtiyaclarimi karsiliyor...

utkukuş

Üye
herkese merhaba emeğe saygılar sevgiler.......samsung s5503 teması arıyorum yardımcı olursanız sevinirim...sevgilerle...

silver021

silver021

Üye
wifi büyük eksiklik..

her iki cepte aslında birbirine yakın.. ancak s8300 ün kıyaslanamaz bi kaç farkı var tabikide

zopato

zopato

Üye
ben samsung s8300'ı yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. dokunmatigi süper. 5800'ın dokunmatigi berbat, çok eski teknloji, kolay kolay algılamıyor.
kamerasına gelince 8 mp ama HİKAYEDİR. şöyle ki deklaşörün acılıp kapanma süresi olurya fotograf makimalarında saniyenin binde bir gibi kısa bir süredir. işte o biraz uzun samsungda. nokiada bu süre hakikaten kısa. ne farkı var dersen. dügmeye bastıgında titreme oluyor ister istemez. sonuç : bulanık resim. arkadaşın nokia n70 2mp kameralı telefonu ile telefon elde iken çekilen fotografı kıyasladık. n 70 daha net çekiyor. buna ise şöyle bir çözüm buldum. zamanlayıcıyı 2 saniyeye ayarlıyorum bu sayede titreme azalıyor. yinede nokianın 5 mp li kamerası olan telefonları daha iyidir.
pili orta hallidir. pek kullanmazsan 4 gün rahat gider. gps te hemen biter.
mp4 filmi çok güzel görüntü ile oynatır. ama dolu pilin yarısını bitirir.
kullanımı emsalsizdir. başka telefonu kullanırken zorluk çekersin.
tuş takımının olması oyunlarda çok kolaylık saglar. çünkü dokunmatik ekranda oyun oynamak çok büyük eziyet.
almayı düşünürsen kırmızısını tavsiye ederim. çokfarklıdır

son olarak, bilinmedik bir telefon oldugu için oyun tema program fazla bulamıyorsun. ama benzer telefonlarınkini çalıştırıyor. tabi işlemci, ram ve dolayısı ile performansı nokianın yanında devede kulaktır.
bu arada 5800 çok kaba ve kullanışsızdır bilgine
PARANA YAZIK ETME AYNI PARAYA NOKİANIN MODELİNİ AL ( N95 N97 GİBİ)