Samsung s8003 Jet ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iisskkoocc

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s8003 Jet ???
Arkadaşlar Samsung s8003 Jet almayı düşünüyorum.Telefonu çok beğendim.Gerek işlemci ve bağlantı hızı gerek kamerası gerek de görünüşü olsun çok ilgimi çekti.Artı bide 2gb hafısası beni kendine çekiyor.Bundan önce s8300 ultratouch almayı düşünüyodum hem dokunmatik hem de kızaklı olduğundan dolayı ve de 8mp kamerası beni cezbetmişti.Ancak bazı yorumlarda telefonun vasat olduğunu duydum.Sizce Jet i almalımıyım?

Bir sorum daha olcak.Bu Jet gibi dokunmatik ekran telefonlarda pes gibi oyunları oynayabilir miyiz?Tuşları olmadığı için oynanmayacağını sanıyorum.Ama bi sorayım dedim.Şimdiden sağolun...

neoorog

neoorog

Üye
Hocam internetteki yorumlara pekte kulak asmamak gerek. Adam telefonu alıyor, kullanmayı bilmiyor. Ya yanlış işlem yapıyor ya da işlemi gerçekleştiremiyor ondan sonra telefona suç atıyor. S8003 Jet bir tanıdıkta var. Telefonun Samsung'un "S" serisindeki en kaliteli telefonlardan birisi.

Samsung almanızı önermiyorum. İkinci el Iphone ya da sıfır Iphone 3G almanızı öneririm. Sonuçta onun üreticisi Apple. Samsung onlarla yarışabilecek bir telefon değil. Ben de S5233 var keşke almasaydım diyorum.

baranas

Üye
eğer alırsan benide bilgilendirir misin bende almayı düşünüyorumda

mesdi

Üye
çok şükür samsung jet im var ve memnunum.çok güzel ekstra animasyon ve sensörler çok ilgi çekiyor

baranas

Üye
peki bir incelme yaparmısın

clubberpich

clubberpich

Üye
arkadaşlar kesinlikle TAVSİYE ediyorum çok rahat olsun içiniz ;)

baranas

Üye
uygulama oyun filan yüklendin mi

turka-66

Üye
arkadaslar peki bu telefona tomtom oluyormu? bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
ben bugün sattım samsung jet'imi arkadaşa çok beğendi bence kusurlu bi yanı yok.. 4 4'lük aama biraz sesi az çıkıyor

haykocu gençlix

Üye
çok gusel bi telefon eyer telefona ihtiyacınız var sa s8003 u kesinlikle oneririm hem çok fonksıyonlu hem de alıştıktan sonra muthiş rahat ...

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Kamerası kötü ben hiç beğenmedim.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Ses hariç bir kusuru yok.

ahmet.koc2

Üye
arkadaşlar ben 8 aydır kullanıyorm çok ama çok memnunum siz bakmayın başkalarının lafına çok muhteşem bir telefon

marecash

marecash

Üye
selam bende JET S8003 KULLANICISIYIM AMA BENİM TELEFONDA MSN YOK SADECE FACEBOOK KOYMUŞLAR NERDEN İNDİRİYOR YADA YÜKLÜYORSUNUZ BİDE DOKUNMA EKRANI BAZEN SALAKLAŞIYOR menüye girdiyimde falan dalgalanıyor yada arka plan resmi değişiyor kendi kendine yardımmm

geogirl

Üye
ben de s8003 kullanıcısıyım alışınca kesinlikle rahat bi telf, şarjı az gidiyor sadece, ama yalnızca telf amaçlı kullanırsanız sorun yaşamazsınız sanırım. gps+oyun+vs bayağı kasıyo. gündüz çekimleri yeterli (5mp cam), gece çekimi biraz kötü.bi de gps bağlantısı biraz sürebiliyo ama tavsiye ederim violet rengi özellikle çok şık :D

dogan_oktay

Üye
arkadaşlar samsung jet kesinlikle iphone ile boy ölçüşemez. Bendede açıkçası samsung jet S8003 var, bir arkadaşımada ilk başta önermiştim. Ama sonra pişman oldum. Harekete duyarlı menüleri var, oyunları çok sınırlı Sensörlü oyunları çok çok az ve çok dandik. Bence 2. el iphone çok iyi bir tercih olur.

blkc

Üye
arkadaşlar bende samsung s8003 jet alıcam onon kalemi varmı yokmu çabuk söylemeniz lazım 2 güne alıcam :vur

----------Eklendi @ 14:38:06 ---------- Yazıldı @ 14:35:24 ----------

yada corby wifi alıcam hangisi sizce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt