samsung s8003 jet

Sponsorlu Bağlantılar

rmzn69

Üye
    Konu Sahibi
samsung s8003 jet
slm arkadaslar samsung s8003 jet telefonu var. ınternetten vıdeo ızleyemıyorum facebook, youtube gıbı adreslerde ne yapmak gerekıyor. bıde wındows mobıle ısletım sıstemı yuklenebılır mı ? ilginiz için tesekkur ederım.

ultraslan87

Üye
aynen bende giremiyorum bilen varmı _??:S:S

81badboy81

Üye
kardeş bendede var ama bu telefonla ilgilenen yok s8003 harika ama proğram desteği tema vs ile ilgili ibşeyler yapan yok onun için telfnu sat kardeşim bende öle yapaacam

oguz96968

oguz96968

Üye
Windows mobile yüklenmez bazı sitelerden videoları açıyor.Bir ihtimal Opera yada başka tarayıcı kullanırsan izleyebilirsin diye düşünüyorum.

bigbox78

bigbox78

Üye
flas player yükletin tüm videoları tıkır tıkır açar zaten dokunmatik ve wifi li telefon alıyorsanız aldığınız yere direk sorun internetten video izleniyormu die, bende de jet var face de videoyu indirerek açıyor. diğer sitelerdende flas player ile açıyor.YOU tube bende giremiyorum.

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
ben kulanıyorum ama sorunum yok aldıgımdan beri programsız her yerde video isliyorum bide bu var bu telefona neden jet dedginde anlamayanlar içn sadece internet gücü ve hızı için jet ismi veril mş

dodoxxx

Üye
s8003 jet flaş player nerden yüklicez

ceronimo04

ceronimo04

Üye
Flash player yükletilmez ancak güncel yazılım atılır. Yazılım icerisinde flash player vardır. En yakın samsung servis merkezine götür yazılım yüklettir.

by_van_helsing

Üye
Arkadaşlar ben birşey buldum paylaşayım hemen youtube sitesinin sonuna &mobileflash=1 yazıp tekrar bağlanın video yu sitede izleyin :)))

hastroloji

hastroloji

Üye
Samsung marka cep telefonlarında flash player desteği olmadıgından video seyredilememektedir.Ancak Android 2.2 Froyo sürümü olanlarda izlenebilir diye biliyorum.
S8003 Jet e Windows Mobile vb. işletim sistemleri de yüklenemez.

by_van_helsing

Üye
Ben biraz önce site içinden video izleyebildim ama söylediğimi yaparsanız sizde görebilirsiniz telefonum samsung s8003 tür.

hastroloji

hastroloji

Üye
Telefonun kendi tarayıcısından mı girdin?

vurgac

Üye
Ayarlar-->Uygulama Ayarları-->Medya Oynatıcı--> VOD Ayarları na girin.Bağlantı olarak tarayıcınızda kullandığınız şebeke profilini seçin.Artık youtube tel.in kendi playerında açılacaktır.

Takipçi Satın Al

Üst Alt