ircan
Üye
SAMSUNG S8003 Jet - SAMSUNG i900 Omnia 8 GB
Arkadaşlar ikisi arasında seçim yapamadım yardımcı olursanız sevinirim. Sizce hangisini almalıyım. i900 kalem bulunuyor menulerini kalem olmadan kulanabilirim degilmi mesaj yazmak için mesela. Ve s8003 donma problemleri var dediler :S neyse kullanan arkadaslar daha iyi bilir sizce hangisini secmeliyim yardımlar için teşekkürler benim için mesaj yazmak telefonun hızı birazda şarjı onemli i gunler
--------------- Ekleme ---------------
galiba kararımı verdim uzun arastırmalarım soncu mantık olarak i900 gibi düşünsemde kullanıcı olarak s8003 daha mantıkla gerekse batarya gerekse hız bakımından ikisinide denedim s8003 eksigi işletim sistemi ama program tutkunu degilim benim için önemli olan hız ve sms yazma oldugundan s8003 hem görünüş hemde istedigimi fazlasıyla verdi ve siparişimi vermiş durumdayım teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
galiba kararımı verdim uzun arastırmalarım soncu mantık olarak i900 gibi düşünsemde kullanıcı olarak s8003 daha mantıkla gerekse batarya gerekse hız bakımından ikisinide denedim s8003 eksigi işletim sistemi ama program tutkunu degilim benim için önemli olan hız ve sms yazma oldugundan s8003 hem görünüş hemde istedigimi fazlasıyla verdi ve siparişimi vermiş durumdayım teşekkürler