Samsung S8003 Jet Programlar

Sponsorlu Bağlantılar

slaytman55

Üye
slm arkadaşlar ben bugün samsung s8003 aldım benim sorunum internete girerken açılan sayfanın 5800 acılan sayfa gibi olmasını istiyorum yani normal bigisayardan internete girdimde nasıl çıkıyorsa öyle mümkünmüdür acaba

rotinda072

Üye
arkadaşlar herkes bir şeyler istiyor ama cevap veren yok.ben yardımcı olayım sizlere telefonu alalı 6-7 ay oldu bu telefona flash player yüklemek istiyen arkadaşlar boşuna aramasınlar bunu çünkü bu telefonun işletim sistemi buna müsait değil.ama yotube dan video izliyebilirsiniz.java desteği sayesinde.bende ilkin izliyemiyordum ama teknik serviste yeni güncelleme yükledim bu sayede youtube dan tüm videoları sorunsuz izliyebiliyorum.ayrıca bu yeni güncelleme sayesinde widgetlerin yerlerinide değiştirebiliyorsunuz.ekranı yatay yaptıktan sonra tüm 3 sayfadaki widgetler görünebiliyor.burdan istediğinizi istediğiniz yere taşıyabiliyorsunuz.onun dışında yeni gelişme yok malesef bundan sonrada olmaz zaten.işletim sistemi bu şekilde yeniliklere kapalı bir telefon için kimse zaman harcamaz.bu telefonu almayı düşünen varsa ben tavsiye etmiyorum.falsh player yüklü olsun diyorsanız android 2,2 yada android 2,3 işletim sistemli Samsung Google Nexus S i9020 veya samsun galaksy i900 s almak zorundasınız gerçi galaksy s şuanda android 2,1 kullanıyor flash desteği yok ama android 2,2 güncellemesi çıktı çıkacak o sorunuda hal edecekler.:oke:

disakkarit95

Üye
slm arkadaşlar ben bugün samsung s8003 aldım benim sorunum internete girerken açılan sayfanın 5800 acılan sayfa gibi olmasını istiyorum yani normal bigisayardan internete girdimde nasıl çıkıyorsa öyle mümkünmüdür acaba

altta görünüm klasik mobil var onu klasık yap aynı pc dekı gıbı olur:oke:

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
[sıze=3]güzel paylaşım tşkler[/sıze]

--------------- Ekleme ---------------

samsung s8003 için msnne hemde orjinal calışımlı telefonunuzdan internet baglanntınızı acıp wap.kankamsn.com yazıp ilk karşınıza cıkan şey indir diyor onu indirip oyunlar bölmüne giriyorsunuz bu kadar basit

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
:D:D

nurilove

Üye
selam kardeş doğru söyledin bu telefon bir b...ka yaramaz işletim sistemi bakımından, ama telefon olarak tüm özelliklere sahip bir telefon. yani internet harici kullanımlar için tüm isteklere gayet güzel cevap veriyor. görüntülü görüşmesi de dahil olmak üzere herşey var. bilen varmıdır s8000 divx kayıt işlemi nasıl yapılır ne işe yarar bir tane kod var ama o kod neye yarıyor kayıt yapan kimse varmı acaba. ben netten araştırıyorum sürekli ama böyle bir yükleme yapan yorum yazmamış hiçbiryere. bilen varsa yardım lütfen. bide samsung yeni bada işletim sistemli telefon çıkardı. telefon harika dokunmatiği devasa artı flash içeriklerini direk izletiyor hemde çok hızlı işlem yapıyor. ama onunda görüntülü görüşmesi yok. Samsung S7230E Wave 723 ama ben tam not verdim harika

viking5858

Üye
samsung jet s8003 tel programı yokmu bulan varsa yardımcı olabılırmı oyun ve programlar

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
kankamsn.com

kaptan_006

Üye
mükemmel bişey ya :) ama işletim sistemi android veya symbian olsaydı mükemmel ötesi olabilirdi :D

manteko

Üye
ben tlfonu alalı 1 yıl oldu.bende video izletmediinden garantiye gönderdim.benim tlfn normalda s8003 fakat garanti s8000 ne indrdi aldığım yere gittim garantiye göndermedi.s8000 özellikleri şu menüdeki wijgetlerin yerini değiştirebiliyon falan filan cırt işler.ama çekilen resmi yaklaştırdığımda netleşmio iğrenç oldu yeni firmwareleri bekliyom

dodoxxx

Üye
s8003 jet flaş player nereden indiricez arkadaşlar yardımcı olrsanız sevinirim:d:

ceronimo04

ceronimo04

Üye
Madem MSN kullanıcaksın e-buddy.jar dosyasını indir ve calıstır. O program ile girebilirsin.

apds-t

Üye
e buddy msn i yükle şahsım tarafından denenmiştir yanlız şuan linki hatırlayamıyorum ama googleye yazarsan e buddy msn in kendi sayfasından indirebilirsin buarada telefondan girmelisin

yildirim-27

Üye
Arkadaşlar bende 8003 jet var sıkıntısı karşı taraftan telefon geldiğinde benin sesim gitmiyor ve bu olay her zaman olmuyor arada sırada yapıyor daha önce bu sıkıntıyı yaşayanlar varmı aramızda ne yapmam gerekiyor tşkler

manaw

Üye
arkadaşlar ben telefonuma açılırken telefon kilidi koydum. buraya kadar herşey güzel dimi :) ama bi sorun var ben o şifreyi unuttum.:vur:vur açamıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen??:allalla:

bluedreams-05

Üye
Kulaklık modunda kalmıs olabiliyor bazen telefon

Takipçi Satın Al

Üst Alt