Samsung s8003 jet müzik ve arama sorunu acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

belesbeles

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s8003 jet müzik ve arama sorunu acil yardım
Selam Arkadaşlar . Telefonum Samsung s8003jet. bundan 1 hafta öncesine kadar telefonumda hiç bir sorun yoktu. Şimdi Telefonumu kapatıp yeniden açtığımda karşıma 2 secenek geliyor. tv modu ve kulaklık modu diye. kulaklık modunu seçtiğimde telefonda müzik actığımda dısarıya ses vermiyor ama oynatılıyor görünüyor (telefon genel profildeyken bile) video açtığımda video görünüyor ama yine ses yok. telefonu kapatıp yeniden açtığımda kulaklık modu yerine tv modunu seciyorum bu sefer müziği dısarıya veriyor , ama video başlattığımda video yürütülüyor görünüyor ama ne ses ne görüntü var üstüne üstlükde dısarıdan bi arama geldiğinde bilinmeyen numara yazıyor kimin aradığını göstermiyor kafayı yemek üzereyim.

bunlar olurken ne kulaklık takılı telefona ne başka birşey.

hiç bir firmware yapmadım telefonuma garanti gitmesin diye. garantisi var teknosadan aldım. bi çare bulamazsam teknosaya vericem onlar ilgilensin.
 


SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
Telefonunuzu kapatın kulaklık takılı halde açın.Yine aynı seçim ekranı geliyor mu?
Telefonunuzu kapatın televizyon çıkışı televizyona bağlı halde açın.Yine aynı seçim ekranı geliyor mu?
 

hacimusatr

Üye
arkadaşlar aynı sorunu bende dün yaşadım halen aynı devam ediyor. Lütfen bir çare bulun. Telefonda görüşme yapamıyorum. Hoparlör moduna alıp öyle konuşuyorum. Bir bilen yok mu acil liütfen yardım edin. Denemediğim şey kalmadı neredeyse. Kaç kez kapatıp açtım bataryayı çıkardım kulaklık tekrar tekrar takıp çıkardım kapattım kulaklık takılı iken yeniden açtım hiç şekilde olmuyor. Çok zor durumdayım lütfen yardım edin
 

hukumdar99

Üye
arkadaşlar az önce uğraştım düzeldi, nasıl oldu anlatıyorum, tel sessiz moddaydı normal moda aldım sonra baktım aynı sorun, kulaklığı taktım ses var ama çıkardım gene aynı sorun (( sonra kulaklığı taktım ve kulaklık takılıyken telefonu kapatıp açtım ve hiç bi seçenek çıkmadı açılınca, sonra bi video açtım sonra video açılınca solda 5.1 yazıyor bi tane ona bastım, sonra ses geldi ve kulaklığı çıkardım ses geliyor teldende, mp3 açtım ondanda ses geliyor kulaklığı taktım ses var, sonra bi arkadaşa beni çaldır dedim baktım arayanın ismi yazıyor.)) kulaklığı takıpda teli kapatıp açınca mı yoksa, kulaklığı çıkarmadan video açıp soldaki 5.1e basıncamı düzeldi orayı karıştırdım ama düzeldi sonuçta.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt