Samsung S8003 Jet İle İlgili Konular

Sponsorlu Bağlantılar

netekim

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S8003 Jet İle İlgili Konular
Telefon hakkındaki görüşler öneriler vesaire çok dağınık bir durumda. Haliyle yeni bir telefon ve birçok özelliği bünyesinde barındırıyor. Buna bir çözüm bulunması gerekir. Kimin ne dediği ne istediği belli değil. Bir konu başlığı altında kullanıcılar bu telefonda yaptıklarını/yapamadıklarını belirtirlerse daha derli toplu bir paylaşım olur kanaatindeyim. Ben Skypemobil, gmail ve msn yi çalıştırdım. Basit gibi belki ama bazıları için bunlar problem. Forumda sis uzantılı dosyaları bu telefonda çalıştıramadığını belirten arkadaşlar bile var...

ccemal

Üye
sis çalısmaski sis sybian deigilmi.s8003 te işletim sistemisymbian deil

demirock

Üye
telefonu alalı 4 gün oldu aslında çok iyi bir telefon fakat tabi windows tabanlı telefonlarda yapalabilen her şeyi yapılamıyor.( en azından şu an için )
***facebook youtube ve türevi sitelerde video izleyemedim şu an için yetkili servisi aradım güncelleme gerekebilir falan dedi ama herhangi bir güncelleme yayınlanmamış bu konu muallakta bende bekliyorum fakat bazı sitelerde video izleyebildim.
***Haraket algılayıcısı şu an için kanatimce süs olsun diye yada demo olarak konulmuş bir sonraki modelinde geliştiriler heralde.
***Ön kamerası çalışıyormu diye soranınız olur diye düşünüyorum eve çalışıyor ama kayıt yapamıyorsunuz test etmek için *#0*# komutunu deneyin.
***Menüde telefonu yatay hale getirince menününde yatay olması gerekiyor fakat bunu halen daha çözemedim diğer uygulamarda düzgün çalışıyor.
***Navigasyon route 66 iyi çalışıyor fakat bence yeterli değil ben başka bir navigasyon programı yükleyemedim yükleyebilen olursa lütfen paylaşsın.
***Gmail ve windowslive ayarlarını daha önce paylaşmışlar denedim oldu çalışıyor.( gönderiyorum ve alıyorum )
***Şarjı ben telefonu çok bızıkladığım için yarım gün anca dayanıyor belki ekranın parlaklığını düşürürsem daha uzun dayanabilir.
**Akıllı kilit açmayı beceremedim beceren varsa bilgi versin lütfen.
***Wifi baya iyi çalışıyor .
***Cihazın içindeki yazılımını öğrenmek için *#1234# yi deneyin.msn programı olarak ebuddy yükledim çalıştı.
***Bütün ofis dosyalarını açabildim sorun yok.

Şu an aklıma gelenler bunlar cihazla ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız seviniri.

perfect-strom

perfect-strom

Üye
telefon aslında genel yorumlardaki gibi gayet güzel aslında beklenmedik bi performansı var donma yapmıyo ben 20 günlük kullanılmış olarak aldım 700 tl ye genpa garantili
aslında halen eksikleri var herkesin beklediği gibi menülerde sensör ayarlı değil yani aslında olması gereken her pozisyonda ekranın her uygulamada dönmesi lazım youtube vb benzeri siteleri açmıyo aslında kendi menüsü üzerindeki youtube den girilir ama halen kapalı görünüyo eksiklerini tamamlamak için yeni bi versiyon yükleme çıkınca tam olacak bu arada ben video izlemek için bir site buldum
üzerinden izleniyo ekranı çok büyütürseniz donma oluyo

ressam58

ressam58

Üye
telefon aslında genel yorumlardaki gibi gayet güzel aslında beklenmedik bi performansı var donma yapmıyo ben 20 günlük kullanılmış olarak aldım 700 tl ye genpa garantili
aslında halen eksikleri var herkesin beklediği gibi menülerde sensör ayarlı değil yani aslında olması gereken her pozisyonda ekranın her uygulamada dönmesi lazım youtube vb benzeri siteleri açmıyo aslında kendi menüsü üzerindeki youtube den girilir ama halen kapalı görünüyo eksiklerini tamamlamak için yeni bi versiyon yükleme çıkınca tam olacak bu arada ben video izlemek için bir site buldum
üzerinden izleniyo ekranı çok büyütürseniz donma oluyo

arkadaşım verdiğin sitede açılmıyor video falan.... klip üzerinde flash 9 yazıyor sadece!!!

pskpsk

Üye
Akıllı kilidi ben kullanıyorum sorunsuz çalışıyor, G harfini tanımladım sağ üst köşedeki düğmeye bastıkdan sonra ekran açılınca kilidi kaldırmak için parmakla G çiziyorum açılıyor

eem35

Üye
facebook da yada youtube da video izlemek için neyapmamız gerekiyor.bilen arkadaşlar lütfen yardım..

deherye

Üye
Akıllı kilit acık yap.. Cıkan harflerden birini sec.. Kaydet... Sonra kilite girdikten sonra kaydettiğin harfi parmakla ekrana ciz açılıyor...

maivesiyah

maivesiyah

Üye
Neredeyse 1 yıllık mesaja cevap vermişsiniz hocam :) Ama bilgi bilgidir

GHOST_O.R.J

GHOST_O.R.J

Üye
ses cıkmıyo yardım edın bırı ararasa falan calyo fakat mp3 yada oyunda s4es yok

kagan.fener

kagan.fener

Üye
youtube dan ve facebooktan video izlemek için Opera Mini veya Bolt Browser kullanabilirsiniz.

Üst Alt