Samsung S8003 Jet GPS kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

wenom57

Üye
arkadaşlar hiç bi yerde türkiye haritası yok pc ye yükledim ancak sadece pc hariyayı 10 numara görüyorum ama telde görebiyorum yaa bi işlem sırası yapında yükleyelim şu meleti sinir oldumm
yardım lütfenn

muhcinyur

Üye
slm arkadaslar ben yeni katildim araniza yurtdisinda yasiyorum bende samsung jet aldim fakat turkiye ile bura arasainda fark var bence bende yazilan herseyi yaptim yukledim route 66 fakat yuru dedigim zaman active etmemi soyluyor yada fis numarasi simdi dusundum satin alsam o fiyata normal navagati aletleri satiliyor bunun kodu felan varmi yardimci olursaniz sevinirim yada baska bir prg yukleme imkanim varmi....saygilar

ekors

Üye
merhaba arkadaşlar , bende harita yüklü açılıyo ama çok çok geç bağlanıyor. Arabanın camının önüne koyuyorum 2 saatlik yolda bağlanmadığı oluyo. Sizlerde böyle bir sorun varmı. Ne kadar sürede bağlanıyorusunuz, bağlanmak için durur poziyonda mı bekliyosunuz . teşekkürler

Emirhan..

Üye
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım ... ben bu telefonu almayı duşunuyorum ama navıgasyonundan korkuyorum, kurması kullanması zormu,pratikliği nasıl özellikleri beni çok etkiledi braz kurcalama fırsatı buldum ama okuduklarıma göre telefonu alırken navıgasyonu kurmamız şart çok kararsızım almakla almamak arasında

ufo53

Üye
perfect strom kardeş, bu işi hafıza kartına değil de dahili hafızaya yapabilir miyiz,çalışırmı gene?

emreozel22

Üye
Dibim dondu balkonda uydu bulacağım diye. Yarım saat bekledim 9 tane uydu buldu.
Söylenenlerin hepsini yaptım ama harita üzerindeki kilit işareti halen kalkmadı???

--------------- Ekleme ---------------

ve nihayet yapabildim. önce senkronize et diyoruz, sonra da satın al ı seçiyoruz, satın al seçeneğinden de ücretsiz'i seçiyoruz. sonra aktif hale geliyor. ne zordu bee. teşekkür ederim emeği geçen arkadaşlara.

amulet

Üye
Dibim dondu balkonda uydu bulacağım diye. Yarım saat bekledim 9 tane uydu buldu.
Söylenenlerin hepsini yaptım ama harita üzerindeki kilit işareti halen kalkmadı???

ve nihayet yapabildim. önce senkronize et diyoruz, sonra da satın al ı seçiyoruz, satın al seçeneğinden de ücretsiz'i seçiyoruz. sonra aktif hale geliyor. ne zordu bee. teşekkür ederim emeği geçen arkadaşlara.

Türkiye haritası için bu sekilde ücretsiz çıkıyor evet ancak navigasyon kısmında Turkey Sür ve Yürü kilitli duruyor. satın al a tıklayınca kredi kartı bilgilerini istiyor. Route 66 mağazasında nedense Türkiye için ne harita ne de navigasyon dosyası var. Bende aynı "adim_" gibi cd den hafıza kartını formatladığım için dosyaları internetten indirmek zorunda kaldım. Sür ve Yürü yü yapabilen varsa yardımcı olabilirmi?

wayno

Üye
merhaba arkadaşlar telefonu 5 gün önce aldım navigasyonu yükledim ama henüz kullanmadım kullanan varmı arabayla yada yürüyerek yanılma payı kaç dakika yada saniye söyleyebilirmisiniz,birde şu pusula bende hep kırmızı buda aktif olmadığunu gösteriyo açma kapama yerinden yapıyorum ama yinede olmuyo bi amuda kalkmadığım kaldı bilen biri varsa onuda yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler...

abidinabidin

Üye
selam arkadaşla r ben yaklaşık bir ay oldu alalı ve navigasyonu kullanıyorum
ben de ilk başlta yükleyemedim ama şimdi yükledim kullanıyorum yalnız yeni sürümü güncellemem gerekiyor
size nasıl yüklenecegini kısaca anlatayım
egewr sil baştan yapacaksanız rout 66 cd sini yükleyin cep telefonunuzdaki hafıza kartına hafıza kartı pc ye takılı olsuun
sonra navking .com da güncellemeler var cep telin modelini girin ve indirin indirdikten sonra dosyayı buraya cıkart diyeceksiniz ve cıkartıgınız dosyayı hafıza jkartıbnndaki samsung navigatör denen dosyayı acıp onun içinde data dosyasının içine kopyalayın sonra internete baglanım sür ve yürü yüklemeniz gerekecektir harita zaten otomatik yüklü olacak cd den yüklediğiniz için
biraz zor gibi görünüyor ama cok basit bende ilk yükleyemedim bir de yardım nawking.com dan alabilirsişniz

ama ilk önce hafıza kartını biçimlendirin telefonun üzerinden
yani silevcek bütün dosyaları sonra cd den yükleyin

ben ist ümraniyedeyim yakın olan arkadaslara burdada yardımcı olurum

0543 588 63 25 arayın anlatayım

banada oyun veya tavla nasıl indirecegimi anlatın

wayno

Üye
dostum söylediğini yaptım ama türkiye ve avrupa için sür ve yürü yüklemeye çalıştığımda kred kartı soruyor bu normalmi bunun ücretsiz olması gerekmiyormu ?

emreozel22

Üye
dostum söylediğini yaptım ama türkiye ve avrupa için sür ve yürü yüklemeye çalıştığımda kred kartı soruyor bu normalmi bunun ücretsiz olması gerekmiyormu ?

Bende de aynı durum söz konusu.
Telefona nalet ettim. soğudum ve artık uğraşmıyorum............

snace

Üye
bende alalı bi ay olcak aldığımda harita içinde vardı ...turkeyq1 senkronize ettim kilidi açıldı sonra kadın sesi erkek sesi senkronize ettim kilidi açıldı sür ver yürüyü 3kere senkronize ettim kilit hâlâ kapalı bi de makbuz kodu var o çıkmadı kutu içinden arkadaşımda omnia var route66 cd kabının arkasında yazıyor onunki bende öyle bişey çıkmadı teknik servise gittim ordada bi numara verdiler burayı arayın diye route66'nın numarası sanırım. bi türlü arıyamadım işte olmam nedeniyle.. sadece haritayı kullanabiliyorum o da hiç bir işe yaramıyor çok saçma bi iş nasıl aktif hale getiricez bu sür ve yürü yü

bende alalı bi ay olcak aldığımda harita içinde vardı ...turkeyq1 senkronize ettim kilidi açıldı sonra kadın sesi erkek sesi senkronize ettim kilidi açıldı sür ver yürüyü 3kere senkronize ettim kilit hâlâ kapalı bi de makbuz kodu var o çıkmadı kutu içinden arkadaşımda omnia var route66 cd kabının arkasında yazıyor onunki bende öyle bişey çıkmadı teknik servise gittim ordada bi numara verdiler burayı arayın diye route66'nın numarası sanırım. bi türlü arıyamadım işte olmam nedeniyle.. sadece haritayı kullanabiliyorum o da hiç bir işe yaramıyor çok saçma bi iş nasıl aktif hale getiricez bu sür ve yürü yü

öğrendiğim kadarıyla ayarlar>telefon ayarları>gps ayarları>gps+ayarları>profilden wifi yada gprsden indiriceksen onuda ayarladıkdan sonra>verileri indir diyoruz sonrasında kilit sorunu çözülücekmiş ancak indirme başarısız diyor....

gokhanvayni

Üye
telpa yı aradım durumu anlattım telefonun imei numarasını aldılar merkezden sorunu halledeceklerini söylediler 1" hafta içerisinde sorunun hallolacağını söylediler.

snace

Üye
gökhanvayni kardeş sorun çözülünce bizede bildir çok saçma bi olay bu

sancar3469

Üye
arkadaşlar benim telefon yurt dışından geldı bende route66 cd sı yok kutunun icınde ben nasıl yapıcam.yada cd yı nasıl bulabılırım

snace

Üye
navking.com a gir üye ol 2dk sonra yazılımlardan tel modelini seç indir güncel haritalarıda indirebiliosun. ben indirdim ama daha uğraşmıorum bıktırdı artık.

m olcay

Üye
olay şudur
-ana menü
-eksta
-haritalar
-route 66 mağaza (haritanız yoksa buraya girerek türkiye haritasını ücretsiz almanız gerekli birkereye mahsus ama bunu yaparken dikkat edin internet bağlantınız lmalı yoksa yükleyemezsiniz)
-geri tuşu
-navigasyon
(türkiye sür ve yürü olmalı yoksa aynı işlem route 66 mağza sür yürü den türkiye yi indir gene internet bağlantısının olduğunu dikkat edin)
-daha sonra yüklemiş olduğunuz haritaları senkronize edinin haritanın üstüne gelip basın lisans anahtarını tıklayınve bekleyin bu işlemi navigasyon daki harita içinde yapın
öenmli not geri geri basınız ana menüden göstere basın
-gps blgisine tıklayın-sonraya basınonun üzerinde kırmızı uydu noktaları olmalı en az 8 uyduyu görünce kırmızı olur genelde akşama doğru öğleden sonra yönünüzü kuzeye çevirirseniz uyduları yakalaryeşil olduğunda
geri-geri-geri tuşuna basın ve yerinizi görün

hayırlı olsun
yanlız arkadaşlar ben cd den yükleme yapamadım ve böyle çalıştırdım herşey olud ama genede bağlantınız yoksa mutlaka gösterden uyduların kırmızıdan yeşil olduğunu kontrol etmeniz gerekir bu aralar havalar kapalı olduğundan
zorlana bilirsiniz umudunuzu yitirmeden devam edin
bu arada haritalarınız kilitleri açık ise merak etmeyin mutlaka çalışır atrakson yapmayın

cabbardundar

Üye
helal olsun sana saol

06best

Üye
haritayı nasıl güncelleyeceğimizi bilen varmı

snace

Üye
s.a. dostlar sonunda yaptım. bayrampaşa satürn e gittim oradaki arkadaşlar yardımcı oldular. haftaiçi sabahdan navking i aradım ordanda biraz bilgi aldım çok güzel çalışıyor.
06best, navking.com a gir orda yukarda güncellemeler var oraya tıkla tabi üye olduktan sonra tel kısmından samsung u seç s8003 ü seç çıkıyo güncel harita hadi kolay gelsin.

Üst Alt