Dibim dondu balkonda uydu bulacağım diye. Yarım saat bekledim 9 tane uydu buldu.
Söylenenlerin hepsini yaptım ama harita üzerindeki kilit işareti halen kalkmadı???
--------------- Ekleme ---------------
ve nihayet yapabildim. önce senkronize et diyoruz, sonra da satın al ı seçiyoruz, satın al seçeneğinden de ücretsiz'i seçiyoruz. sonra aktif hale geliyor. ne zordu bee. teşekkür ederim emeği geçen arkadaşlara.
dostum söylediğini yaptım ama türkiye ve avrupa için sür ve yürü yüklemeye çalıştığımda kred kartı soruyor bu normalmi bunun ücretsiz olması gerekmiyormu ?
bende alalı bi ay olcak aldığımda harita içinde vardı ...turkeyq1 senkronize ettim kilidi açıldı sonra kadın sesi erkek sesi senkronize ettim kilidi açıldı sür ver yürüyü 3kere senkronize ettim kilit hâlâ kapalı bi de makbuz kodu var o çıkmadı kutu içinden arkadaşımda omnia var route66 cd kabının arkasında yazıyor onunki bende öyle bişey çıkmadı teknik servise gittim ordada bi numara verdiler burayı arayın diye route66'nın numarası sanırım. bi türlü arıyamadım işte olmam nedeniyle.. sadece haritayı kullanabiliyorum o da hiç bir işe yaramıyor çok saçma bi iş nasıl aktif hale getiricez bu sür ve yürü yü