Samsung s8000 jet twn wi-fi bağlantısı yapamıyorum, lütfen yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

joeblack0134

joeblack0134

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s8000 jet twn wi-fi bağlantısı yapamıyorum, lütfen yardım !!!
Arkadaşlar, geçen hafta samsung s8000 jet aldım, laptopumdan sürekli girdiğim modem var, fakat s8000 den giremiyorum, modemi görüyor fakat bağlanamıyor, şifre sorması lazım değilmi bağlanmadan önce, şifrede sormadan direk bağlanmaya geçiyor ve tabikide başarısız oluyor, ilk defa böyle bir telefon kullanıyorum, yardım ederseniz sevinirim, wi-fi ayarı yapmam lazım, ama maalesefki, wi-fi ayarını yapmasını bilmiyorum, yardımcı olacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

By_Yasir

By_Yasir

Üye
aynen ya bende de bu sorun var 2 haftadır aldım ama wifi de bağlantı yapamıyorum ağları buluyo şifresini de giriyorum onay başarısız dio yardım plisss...:sos :sos :sos :sos :sos :sos

bora3534

Üye
arkadaslar bunu paylasın samsung s8000 jet wifi baglantı sorunu nu cözdüm menü -ayarlar-uygulama ayarları-tarayıcı profilleri- olustur- tasıyıcı türü-umts yi -wifi yapıyorsunuz gerisi kendisi akıyor ve sifreyi yazıp kaydetip cıkıyorsunuz sonra internete baglandınız :oke:

esra321

Üye
arkadaslar bunu paylasın samsung s8000 jet wifi baglantı sorunu nu cözdüm menü -ayarlar-uygulama ayarları-tarayıcı profilleri- olustur- tasıyıcı türü-umts yi -wifi yapıyorsunuz gerisi kendisi akıyor ve sifreyi yazıp kaydetip cıkıyorsunuz sonra internete baglandınız :oke:
yaptım ama olmadı yine giremiyorum internete :(

master1045

Üye
ben de s8000 jet kullanıyorum isteyenlere yardımcı olabilirim

plüton

Üye
taşıyıcı türünü umts yi wifi yapın sonra wifi ağı arayını seçin sonra gelen ağlardan birini seçin ve o modemin bilgisayardaki ağ güvenlik anahtarı kısmındakileri telefondaki ağ kısmına yazın ve kaydedip çıkın bitti internete bağlandınız

Üst Alt