Haber samsung s6 nin teknik detayları belli oldu !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Bu özellikler değişebilir. Cpu ve Gpu'nun saat hızları artacaktır muhtemelen.

AHKE

AHKE

Üye
Çünkü Samsung telefon açıldıktan sonra rehberi ve mesajları Ram'e yüklememiş. Önbelleğe aldıktan sonra hızlı açılır. Ram temizleme yaptıktan sonra önbellek hafızası da temizlendiği için gecikme olur.
dakka başı kim ram temizler ki ben şahsen bir gunde hiç temizlemedigim oluyor

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
dakka başı kim ram temizler ki ben şahsen bir gunde hiç temizlemedigim oluyor
Tekrar girecekseniz temizlemek doğru değil çünkü bu sefer işlemci çalışması gerekiyor. Bu da şarj açısından olumlu değil.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
s serisi note serisi kadar donanım vermeyeceğinden hepinize önerim note 5 i beklemeniz.Gelecek donanım ve yazılımsal çeşitliliği yine note serisi sunacaktır
Artık S serisinede Note serisi kadar önem veriyor. Bilirsin satışlar düştü :)

Serhan

Serhan

Üye
S6 yı 5,5 yapmak nedir.
Note 5 i ne yapıcaz ? :(

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
S6 yı 5,5 yapmak nedir.
Note 5 i ne yapıcaz ? :(
Biraz iyi tarafından bakalım 2030 yılında artık lcd led tv diye birşey olmaz çünkü cepler 42 inçe yaklaşır . :)
Arkadaslar cepler 5 inç ten sonra komedi olur . Bu yüzden yeni teknolojiler yolda sayılır . Bükulur ve katlanır ekranlar gelecek ama şimdi değil testler bitmedi sanırım . Hepimiz sıkıldık ekranların büyümesinde . Sonu gelmiyor . Hangisi tablet hangisi cep .

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Üye
radio gene yok ya :(

MaxipmaN

Üye
dn4 kullanıorum hiç kasmıyor
ayrıca hep rehber geç açılıo diolar yanlış bir söylenti
rehbere ilk kez girersen biraz geç acılır ama rahatsız edicek kadar degil 2. giriste gayet hızlı
Aynen taçwiz kasarci avlayacaktım gelen yok sanirım :ehe
Biraz iyi tarafından bakalım 2030 yılında artık lcd led tv diye birşey olmaz çünkü cepler 42 inçe yaklaşır . :)
Arkadaslar cepler 5 inç ten sonra komedi olur . Bu yüzden yeni teknolojiler yolda sayılır . Bükulur ve katlanır ekranlar gelecek ama şimdi değil testler bitmedi sanırım . Hepimiz sıkıldık ekranların büyümesinde . Sonu gelmiyor . Hangisi tablet hangisi cep .
Ekranı cool cool kaydırmak eğlenceli ama :ehe

• Beğen