istediğin samsung Türkiye garantisi olsunKonuya hakim değilseniz konu hakkında kirlilik yapmayınız. Verdiğiniz ilanda ki S5 resmi ithalat garantili. Arkadaşın cihazı ise Samsung Türkiye garantili...
S5 2000 mi?2000 TL S5 APPLE 6 2255 TL resmi fiyatları ikiside 2 nci el olduğundan dolayı aradaki farkı verebilirim ...
1500 e kapalı kutu satan bulunuyor her daim. Aradaki 500 lirayı da Samsung garantisi için kesinlikle vermem. S5 e 2000 dediğiniz sürece iphone 6 ile takaslamayı unutun kimse enayi değil. Bu forumda herkes piyasa fiyatlarını biliyor mezarcılık yapanlarda belli. Arkadaşa gösterdim konuyu cihazını sizinle takaslamayı bırakın dalga bile geçti. Neyse size bol şans.S5 2000 mi?1500 e kapalı kutu satan bulunuyor her daim. Aradaki 500 lirayı da Samsung garantisi için kesinlikle vermem. S5 e 2000 dediğiniz sürece iphone 6 ile takaslamayı unutun kimse enayi değil. Bu forumda herkes piyasa fiyatlarını biliyor mezarcılık yapanlarda belli. Arkadaşa gösterdim konuyu cihazını sizinle takaslamayı bırakın dalga bile geçti. Neyse size bol şans.
o senin tercihin garanti konusu ... ayrıca merak ettin sen 6 ya kaç para diyorsun telefonların ikiside 2 nci el olduğundan dolayı resmi fiyatlarının arasındaki farkı veririm dedim ... değişiklik olsun diye takas yapayım dedim telefonumdan memnunum yoksa .. piyasa şartlarını takip ettiğin yazdığın fiyat dan belli kimin mezarcı olduğu da fiyat öldürdüğü de ..Küfür yok hakaret yok ne silip duruyorsun?Son kez sözlü uyarım bilginize
Sanada yok iphone falan takas etmiyoruz.iyi arkadaşım o zaman git kapalı kutu al 1500 ' e nereden alıyorsano senin tercihin garanti konusu ... ayrıca merak ettin sen 6 ya kaç para diyorsun telefonların ikiside 2 nci el olduğundan dolayı resmi fiyatlarının arasındaki farkı veririm dedim ... değişiklik olsun diye takas yapayım dedim telefonumdan memnunum yoksa .. piyasa şartlarını takip ettiğin yazdığın fiyat dan belli kimin mezarcı olduğu da fiyat öldürdüğü de ..
Konuşmanıza dikkat edin ve 2.el satış kurallarını okuyunuz burada olduğu gibi forumda da kurallara uyunuzKüfür yok hakaret yok ne silip duruyorsun?
Neyse.Konuşmanıza dikkat edin ve 2.el satış kurallarını okuyunuz burada olduğu gibi forumda da kurallara uyunuz