Takas Samsung S5'i iPhone 6 ile Takas

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5'i iPhone 6 ile Takas
Merhaba 2 aylık almış olduğum samsun garantili s5 'i iPhone 6 ile takas etmek istiyorum..İlgilenenlere duyurulur ..

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Üste ne kadar ödeme yapacaksınız?

meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun hakkında bilgi verirsen söyleyebilirim yurt içi yurt dışı ?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
İphone 6 bana ait değil şirkette çalışan arkadaşa ait. Konuyu ben ona söyledim sor bakalım dedi ne verecekmiş. Onun cihaz zorlu center Apple Store'dan alınma.

meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
2000 TL S5 APPLE 6 2255 TL resmi fiyatları ikiside 2 nci el olduğundan dolayı aradaki farkı verebilirim ...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Cihaz görsellerini 24 saat içinde ekleyiniz aksi halde konu silinir.Konu da alıcı olmayan ve gereksiz mesaj yazımları silinerek uyarı verilecektir bilginize.
2. El Forum Kuralları okuyunuz.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
ismailozcn

ismailozcn

Üye
Konuya hakim değilseniz konu hakkında kirlilik yapmayınız. Verdiğiniz ilanda ki S5 resmi ithalat garantili. Arkadaşın cihazı ise Samsung Türkiye garantili...
istediğin samsung Türkiye garantisi olsun

Akhtoher

Akhtoher

Üye
2000 TL S5 APPLE 6 2255 TL resmi fiyatları ikiside 2 nci el olduğundan dolayı aradaki farkı verebilirim ...
S5 2000 mi? :) 1500 e kapalı kutu satan bulunuyor her daim. Aradaki 500 lirayı da Samsung garantisi için kesinlikle vermem. S5 e 2000 dediğiniz sürece iphone 6 ile takaslamayı unutun kimse enayi değil. Bu forumda herkes piyasa fiyatlarını biliyor mezarcılık yapanlarda belli. Arkadaşa gösterdim konuyu cihazını sizinle takaslamayı bırakın dalga bile geçti. Neyse size bol şans.

meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
S5 2000 mi? :) 1500 e kapalı kutu satan bulunuyor her daim. Aradaki 500 lirayı da Samsung garantisi için kesinlikle vermem. S5 e 2000 dediğiniz sürece iphone 6 ile takaslamayı unutun kimse enayi değil. Bu forumda herkes piyasa fiyatlarını biliyor mezarcılık yapanlarda belli. Arkadaşa gösterdim konuyu cihazını sizinle takaslamayı bırakın dalga bile geçti. Neyse size bol şans.

iyi arkadaşım o zaman git kapalı kutu al 1500 ' e nereden alıyorsan :) o senin tercihin garanti konusu ... ayrıca merak ettin sen 6 ya kaç para diyorsun telefonların ikiside 2 nci el olduğundan dolayı resmi fiyatlarının arasındaki farkı veririm dedim ... değişiklik olsun diye takas yapayım dedim telefonumdan memnunum yoksa .. piyasa şartlarını takip ettiğin yazdığın fiyat dan belli kimin mezarcı olduğu da fiyat öldürdüğü de ..

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Son kez sözlü uyarım bilginize

• Beğen
Tepkiler: The Pierre
Akhtoher

Akhtoher

Üye
iyi arkadaşım o zaman git kapalı kutu al 1500 ' e nereden alıyorsan :) o senin tercihin garanti konusu ... ayrıca merak ettin sen 6 ya kaç para diyorsun telefonların ikiside 2 nci el olduğundan dolayı resmi fiyatlarının arasındaki farkı veririm dedim ... değişiklik olsun diye takas yapayım dedim telefonumdan memnunum yoksa .. piyasa şartlarını takip ettiğin yazdığın fiyat dan belli kimin mezarcı olduğu da fiyat öldürdüğü de ..
Sanada yok iphone falan takas etmiyoruz.

meletim

meletim

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapcam ben şimdi takas etmiyorsun sadece sende var telefon zaten ... Neyse konuyu kapatabilirsiniz daha sonra ressim yukleyip tekrar acacağım ..

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt