Samsung s5830 Wifi Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s5830 Wifi Sorunu
DiArkadaşlar Bende Android s5830 Samsung var.Wifiye Bağlan Diyorum.Diğerlerine Giriyo ama bizim ewdekine girmiyo.heralde modemde bişi war napabilirim.modem ayarları filanmı değiştirmek lazım. (:

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM!!!!!!! :evet:

caglet

caglet

Üye
önce modeminiz kablosuz mu ondan emin olun bakın üstünde anten falan varmı..
Sonra üstünde airtiers rt - 205 / 206 falan yazar ona göre o isimi gogleye yazın bi ip'si var her modemin onu bulun 192.168.2.1 falan gibi...
Sonra onun bide şifresi vardır oda yazar herkeste aynıdır ilk başta siz ilk girişten sonra değiştirirsiniz..Giriş yapın ve sol menude kablosuz ağ ayarları gibi şeyler yazar oradan ayarlara bakın..sımdı adını unuttum orda WEP WEB WAP gibi bir kaç şey yazyıor 2 seçenek içinde... Hangisi seçiliyse diğerini seç kaydet cık olur..

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım Ben şifreyi unuttum nerden değiştirbiliriz Lütfen cevap ver Xd

----------Eklendi @ 19:40:59 ---------- Yazıldı @ 19:09:44 ----------

arkaşım şifrede tamamda o ayarları bulamadım bi türlü ama benim modemde şöle bişi var cd sini yüklemen lazım yoksa kablosuz bağlantı olmuyor

caglet

caglet

Üye
Müşteri hizmetlerini ara

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
abi hacı giriyom yok öle bir yer

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
abi bu nasıl forum yaaa bende bişi sandıydım (?)

dgt97

Üye
Aylar sonra cevabı yazayım. :)

S5830 model telefondan bugün aldım. Ve bu “WiFi” bağlanamama sorununu ben de yaşadım. Az önce modemimin ayarlarını kurcalayarak ve değiştirerek sıkıntımı giderdim.

Kablosuz ağ bağlanma sorunu yaşayan arkadaşların, modem ayarlarında (gerekli adrese girerek, Airties RT-206 V4 için 192.168.2.1 gibi) değişiklik yapması gerekiyor. WPA veya WPA2 tip şifreleme sistemini WEP olarak değiştirip, SSID adını da değiştirip uygun bir şifre oluşturarak problemi ortadan kaldırabilirsiniz. Bu değişikliği yapınca telefonum anında internete bağlandı.

Selamlar…

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
:hmmm

Üst Alt