• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Samsung S5603 Preston ve Samsung S5233 Star Türkiye Pazarında Satışa Sunuluyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung S5603 Preston ve Samsung S5233 Star Türkiye Pazarında Satışa Sunuluyor!
Samsung dokunmatik ekranlardaki gücünü kollamak ve devam ettirmek için tekrardan kolları sıvadı.

Samsung’un Avrupa pazarında boy göstermesini beklediğimiz; Samsung S5233 Star ve S5603 Preston hakkındaki bilgiler bugün resmileşti. İki cihazında birbirlerine olan benzerliği ise göz ardı edilemez.

Samsung S5603 Preston

• 3 Megapiksel kamera,
• Müzik tanıma özelliği,
• TouchWiz kullanıcı arayüzü,
• Dokunmatik ekran,
• 50 Megabayt dahili bellek,
• MicroSD kart desteği (En fazla 8 Gigabayt),
• 11.9 mm kalınlığı

Samsung S5233 Star

• 11.9 mm kalınlığı,
• Fotoğraflı telefon rehberi,
• 3,0 inçlik tam dokunmatik ekran,
• TouchWiz kullanıcı arayüzü,
• 3 Megapiksel kamera
• QVGA@15fps'yi destekleyen video kayıt özelliği,
• 50 Megabayt dahili hafıza,
• MicroSD kart desteği ( En fazla 8 Gigabayt),
• Hareket kiliti

Cihazların Haziran ayında piyasaya sunulması bekleniyor.

Ozan

Ozan

Admin
Orta seviye güzel telefonlar, tutulması muhtemel. :oke:

yagizbogac

yagizbogac

Üye
iyi ki iphone çıkardı apple firması bütün firmelar taklit yapıo

ByOrkO

ByOrkO

Üye
Süper Fiyatları nasıl olcak acaba?

alperen1313

alperen1313

Üye
selamlar
haziran ayında TÜRKİYE pazarınjda piyasaya çıkması planlanan bu 2 cihazda ise yapılan testlerde ekran tepkime süresinin yavaş olduğu tespit edilmiş.
İphone kadar belki beklenemz ancak umarız iyi sonuç verir

yasin05

Üye
arkadaşım s5233'ün tavsiye edilen satış fiyatı 469 tl....
bence ucuz:oke:

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
bn aldım kamerası çok güzel hani diorlarya samsungn 3.2 si nokiann 3.2sne kafa tutamaz die bi tabir varya onu yerle bir eden bi tel. Bu arada ekran tepk. süresi yavaş diorlar ama sizi kızdırppta telefonu yere carptıracak kadar deil hani n73 veya n81 gbi yavaş deil, seside güzel net , ekran zaten ayrı bi güzel dokunmatiği sevmeyn bi insan olark bu telle dokunmatiği seviorum zevk verio kullanırken video izlemesi foto çekmesi sizi fazlasıyla tatmin eder hafzada güzel 8gb desteklemesi az buz deil zaten kendisi verio 2gb fotolarda bana göre bi sorun var eski telimde yani w880ide kamera güzel ama foto kapladığı alan az 400kb gbi ama bunda hem kalitede var hemde boyutta var 2.3mb gbi yer tutuo sony gbi bi devrim yapsa kalite güzel alan az olsa ii derim ama bu fasa fiso, sms yazması çok hoş oluo zorluk çıkarmıo yan cevirdiğinzde klavye pozisyonunu alıo, ha program yüklersem açarmı açmaz dionuz java jar olsun isterse çamurdan olsan merak etmiyn açıo örnğin bu tele w880ide bi oyun 6500silide den bi program karma oluo sen yeterki bul ve yükle o açıo
sadece 1 tane kusur var
wi-fi olmaması (ihtiyacım yok evde okulda nete griom başka nrde gryim nete gereksz )

engin_35

Üye
samsung star s 5233 model telefonda touchwiz arayüzü nasıl birşey oluyor açıklayabilir misiniz

cep__ci

Üye
Arkadaşım touchwiz arayüzü aynı LG deki S-class arayüz tarzı, kendi isimlerini verdikleri, dokunmatik arayüzün ismi. değişik bir durum ya da özellik değil yani...

Bu arada arkadaşlar,
SAMSUNG S5233 STAR telefonun olumsuz özelliklerini tek çatı altında topladım. İlgilenenlere bunu okumasını tavsiye ederim. Epey bir eksiği mevcut. Bu eksiklikler sizi rahatsız etmeyecekse gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

linki veriyorum:

-

ufukano07

ufukano07

Üye
nokia ile karşılaştırmanız ilk başta hata çünkü birinde autofocus var birinde yok sadece bu bile aralarında dağlar kadar fark oluşturuyor

ismail12_08

Üye
356 lira ila 398 lira gösterilio alttaki model için şuanda bence şı kbir tasarım onun için tutabilecek bir model !...

MinTtr

Üye
Telefonu 2 gün önce aldım fiyatına göre harika bir tel. tavsiye ederim alacaklara.

Hiç sorunu yok tertemiz. 100 MB hafızası var. Yanında 2 gb de hafıza kartı aldım. Çok temiz ve hassas duyarlı bir dokunmatik ekranı var. Kamera ve hoparlörü harika.:oke:

nuri505

Üye
bende preston cara sı var bunun süper bi şey ama flash player çalışmıyo bunlarda isteyen varsa 350tl ye veririm garantisi dolmadı ekim 2009 da aldım daha jiletinleri bile duruyo kutusu dahil

arslangokhan

arslangokhan

Üye
eyw. kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt