Samsung S5603 Preston hakkında yorumlar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ismail_23

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5603 Preston hakkında yorumlar?
arkadaşlar s5603(preston) almayı düşünüyorum kullanan yada hakkında bilgisi olan arkadaslarin yorumlarını zı bekliyorum..

ismail_23

Üye
    Konu Sahibi
bu telefon hakkında bilgisi olan kimse yok mu?

bozo_52

bozo_52

Üye
10 numara telefon ben kullanıyorum ama tema yükleyemedim

essperado

Üye
bende alalı 1 hafta gibi bir sure oldu cok memnunun fiyat ve bu fiyata gore ozellikleri bence cok guzel.
tema java oyun vs.. yuklemede sorun yasamadım.

ismail_23

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınınız için teşekkürler

bahaemre

Üye
essperado nerden ve nasıl yüklediğini paylaşırsen sevinirim.ben bir türlü yükleyemedim.yardım lütfen

--------------- Ekleme ---------------

essperado bu tema olayını nereden ve nasıl yükledin paylaşırsen sevinirim.ben yükleyemiyorum.yardım lütfen...

grayhatz44

Üye
bişi sorcam ben telfnu yeni aldım ama zoom yapamıyom zoom özelliğimiyok yoksa benmi hata yapıyom

lütfen biriniz bişi söyleyin

:vur:vur:vur:vurlütfen biriniz bişi söyleyin

rekkezum

rekkezum

Üye
arkadaşlar fotograf kayıt yeri bellek seçmeme karşın bezen kayıt yeri telefon olarak kandi seçiyor nasıl çözerim...

Bagetcannnn

Bagetcannnn

Üye
zoom yapma öelliği var telefonda çözünürlüğü 640x480 e veya 1280x960 a getirdiğiniz takdirde zoom yapablyrsnuz :D:D bilgimi paylaşyım dedim:D:P:ehe

zoom yapma özelliği var telefonda çözünürlüğü 640x480 e veya 1280x960 a getirdiğiniz takdirde zoom yapablyrsnuz :D:D bilgimi paylaşyım dedim:D:P:ehe

halukccc

halukccc

Üye
walla benim telefonum yarın geliyor ben 1 gunde telefonu yalayıp yutarım butun sorunlara cvp verrim :D:D

koki_kardelen

Üye
bende aLaLı yakLaşık oLArak 1 ay oLuo çok memnunum (: ama şu tema hakkında bilqi verrsenz sevinirim :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt