Samsung s5603 messenger

Sponsorlu Bağlantılar

1mp0s1bLe

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s5603 messenger
Bir Çok Kullanıcının da aradıgıdır bu heralde

--------------- Ekleme ---------------

Bir Çok Kullanıcının da aradıgıdır bu heralde,
araştırmalarıma göre Bu Iphone deki Guitar Oyunu , ve Messenger Kullanmak istiyor 5603 kullanıcıları yardımcı olacak varsa yardım edebilirrlermi.???
:allalla:

• Beğen
Tepkiler: ferhat_topraak, srkn11, fsk1903 ve 5 diğerleri

1mp0s1bLe

Üye
    Konu Sahibi
up ++++++++++++++++++++

melisa02

Üye
merhaba bana yardımcı olurmusunuz ben msn ve flas player ıstıyorum yarıdmcı olursanız co sevınırım sımdıden tsk ederım canım

qwertqwertxcvb

Üye
arkadaslar bugun telefonda yanlıslıkla bısey kesfeettım ama ne kesffetıgımı bılmıyorum.yıldız kare 07 yıldız a basınca deısık bıseyler cıkdı ama neyle ılgılı bısey cıkdı bılmıorum..

drej_alii

drej_alii

Üye
walla ben msn yukledım gayet guzel calısıyo ama ıngılızce ındrene kadarda canım cıktı +ım plas dıe bı program

halukccc

halukccc

Üye
merhaba bana yardımcı olurmusunuz ben msn ve flas player ıstıyorum yarıdmcı olursanız co sevınırım sımdıden tsk ederım canım
telefonda zaten flash player mevcut kardeşm...

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Oncelıkle wap.kankamsn.com bu msn ı ındır sonra adobe flash player .coma gır adobeyı ındır ama senın telefonunun flash player destekledıgını sanmıyorum sen yınede dene

llcglr

Üye
msn programını nerden indircez... bilen varsa yazsın lütfen.. kankamsni indirdim ama açmadı telde.. bağlantı bulunamadı dedi. acaba bi ayarı falan mı var????????

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
walla kardes bu oyle yazıyla anlatılacak bısey degıl ancak gormem lazım

QuoVadis

QuoVadis

Üye
Su msn ékléntisi bulmak amma zormuş ha

harun_1903

Üye
bende tele kankamsnyi indirdim fakat bağlantı yoq dio bana bi zahmet yardım edipte anlatıwersen rica ediorm

--------------- Ekleme ---------------

ben tele kankamsnyi indrdim fakat bağlantı sorunu oluşuo bunun bi çözümü warsa söylermisiniz rica ediorm

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
kardesım sen kankmsn.com sıtesıne gır orda ayarlar yazılı

ss_enes_ss

Üye
butun mıllet msn arıyo gt s 5603 500 tl paramı aldı msn bıle yok 2oo tl telefonda bıle msn var

attila_oktar

attila_oktar

Üye
arkadaslar bugun telefonda yanlıslıkla bısey kesfeettım ama ne kesffetıgımı bılmıyorum.yıldız kare 07 yıldız a basınca deısık bıseyler cıkdı ama neyle ılgılı bısey cıkdı bılmıorum..

süpersn yaa :) :oke: (h)

atiila

Üye
ali kardeş sana zamet bizede yardımcı olsana ya sevabına :D bitürlü yükleyemedim msn prıgramını

babalo49

Üye
ya kardes ben de yenı star aldım msn ıstyorm kanka yı yukledım ama baglantı sorunu dyoo yardımcı olsan sewınırmm..

zulkuf7

Üye
ajokölpçş.şğ*çplç

S A H R A

S A H R A

Üye
yaa bu telefona msn yükleyemicekmiyizz :S

identiffy

Üye
ben yukleyem sana telefon numaranı ver

Takipçi Satın Al

Üst Alt