samsung s5603 hareket sensörlü oyun

Sponsorlu Bağlantılar

3rhan336

3rhan336

Üye
    Konu Sahibi
samsung s5603 hareket sensörlü oyun
arkadaşlar s5603 için hareket sensörlü oyun varmı ben aradım ama bulamadım mesela araba yarışlarını telefonu sağa sola kırıp oynuyosun yani o varmı 5603 te bilenlerden cevap bekliyorum

sedatus59

sedatus59

Üye
kardeş walla bulursan hemen at linki banada

--------------- Ekleme ---------------

samsung s5603 sensörlü oyun

pejveng

Üye
S5603'te hareket sensörü yok.

Paranoya

Paranoya

Üye
hareket sensörü var .

5603 te olmasaydı zar oyunuda oynanmazdı zaten .

rasimefe

Üye
aynen arkdaşıma katılıorum hareket sensörü var ve harekete duyarlı oyunlarda var bir arkdaşım (sınıftan) bana bu telefonu aldığım için pişman olcağımı söylemişti onada cvb olsun bu bu telefon süper neredeyse hertürlü prgram var işimi gören şeylerin hepsi var en azından ve güzel oyunlarda yükledim assasins creed nba10 pes10 fifa10 wwe10 ve araba yarışı daha niceleri güzel oyunlar bu telefon harika harekete duyarlı oyunları buldunuzda lütfen link atın

haribo21

Üye
wallahi ben çok memnunum hem sensörlü araba yarışı oyunu yükleyipte napcanız oynasa oynasa haftada 1 2 kez oynarsınız aspalt 1 2 3 4 var onları yükleyin oynayın samsung telefona göre tam 50 çeşit oyun var nokia 5800 da oakdar oyun yok ve samsung kadar özellikte yok size söylüyüm ben çok memnunuminterntte video bile izleye bilirsiniz

pardon yazlış yazdım başlıı 5630 değilde 5603 olcak Ç:d

sabrih_311

Üye
bende b5310 war hareket sensörü war fakat java için program oyun vs. bulmak imkansız 5800 a gelince symbian işletim sistemi sayesinde her türlü program oyun yüklenebiliyor..

xandel

Üye
S5603'te hareket sensörü yok.

bununda kafası çalışmıyor nan olmasa zar oyunu nasıl oynanır resimler nasıl akar yada sağa sola alta üste değişir ??? bilmediğiniz konuya yorum yapmayın...:megafon::megafon::megafon: :vur:vur:vur:off::off::off::nono::box

doktororhan

Üye
aynen arkdaşıma katılıorum hareket sensörü var ve harekete duyarlı oyunlarda var bir arkdaşım (sınıftan) bana bu telefonu aldığım için pişman olcağımı söylemişti onada cvb olsun bu bu telefon süper neredeyse hertürlü prgram var işimi gören şeylerin hepsi var en azından ve güzel oyunlarda yükledim assasins creed nba10 pes10 fifa10 wwe10 ve araba yarışı daha niceleri güzel oyunlar bu telefon harika harekete duyarlı oyunları buldunuzda lütfen link atın

Nerden indirdin o program ve oyunları kardeş linkini atta bizde faydalanalım ayrıca ben telefonumdan hiç memnun deilim o yüzden iphone alacağım,kardeşimin 5800 benm daha hoşuma gitti walla çeşit çeşit program var nette.

untouchables221

Üye
edge adında bir oyun vardı maxicepte. hareket sensörüde vardı ama yanlış algılıyodu galiba. yada ben çözemedim. bi kaç tane daha vardı ama o kadar çok oyun yok malesef samsungta çalışan ve sensörlü olan

alayına yalı

alayına yalı

Üye
starın oyunları bunda çalışır heralde

ahmettoy

Üye
ıLk bas ogren ondan sonra gel konus s5603 hareket sensoru tabıkıde wr hatta bı kac kendı oyununda kullanıyrsn !

870aaa

Üye
sana katılıyorum bende bira oyunu felan var ve sensöre duyarlı oyun...

mustafa37821

mustafa37821

Üye
İstek Yazın İnsanları Umutlandırmayın :bann: :bann: :bann: Bu Bilmemki Kaçıncı Görüşüm Yeter !!!

Takipçi Satın Al

Üst Alt