Samsung S5603 Duvar Kağıtları(Sürekli güncel)

Sponsorlu Bağlantılar

abuzer311

Üye
eywwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

duzcelee

Üye
thanx

jewels3

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çooooooook uzun bir aradan sonra söz verdiğim gibi tekrar duvarkağıtları paylaşımına devam edeceğim.Bu güne kadar yapıp burada değişik paylaştığım resimleri ilk mesajımı düzenleyemediğim için dağınık bir şekilde ve malesef herkes tarafından görülmüyor.Moderator arkadaşlardan değişik sayfalarda olan paylaşımlarımı ve şimdi paylaşacaklarımı ilk mesajda toplamarını rica ediyorum...

Yükleme şekli:Resimlerin üstüne tıklayın ve daha sonra açılan büyütülmüş hallerine sağ tıklayın.Farklı kaydet deyin.Kaydettiğiniz resmi bilgisayarınıza atın.Daha sonra bilgisayarınızdan resmi bulup arkaplan olarak ayarlayın.

--------------- Ekleme ---------------

vay be aradan tam 2 sene geçmiş :)
Paylaşımlarımı beğenen herkese çok teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: DİLAN95

tendiril

Üye
arkadaslar bende samsung s5603 kullanıyorum ve ekranda 3 lü duvar kagıdı yapmak ıstıyorum. bılgısayarda photoshop programı ıle yapıp telfona atmayı kast etmıyorum onu zaten bılıyorum ve uygulamsıtım ben telefonda rastgele sectıgım 2 resmın ekranda olmasından kast edıorum bunu ıcn telfona program mı yuklemem gerekıyor konuyla ılgılı bılgısı olan varmıı lutfen yardımcı olabılır mı .. bu konuya takmıs durumdayımmm

cani_strong

Üye
bendende değişik tasarımlar :))

cicimicici_1907

cicimicici_1907

Üye
özellikle ATATÜRK lü olan muhteşem tşkler

naciye 06

Üye
hsdglkhlh

atakangünöz

Üye
nasıl indirecez...........

djkurnaz

Üye
cok güzel devamlarını istiyorum

_FERDİMm_

Üye
:hmmm Elinize saglık ;)

niceblack88

Üye
nerden indiriliyor bu temqlqr

GLaceoN

Üye
Teşukkur ederım elıne sağlık

Super_MarıO

Üye
Hoş...

crash_85

crash_85

Üye
walla jewels çok teşekkürler sende olmasan telefonum boynu bükük küçük emrah gibi kalacaktı :d: sayende telefonum şenlendi ya çok teşekkürler daha yaptıkça bizlede paylaşırsan çok sevinirim :oke:

walla jewels çok teşekkürler sende olmasan telefonum boynu bükük küçük emrah gibi kalacaktı :d: sayende telefonum şenlendi ya çok teşekkürler daha yaptıkça bizlede paylaşırsan çok sevinirim :oke:

54 paTR10

54 paTR10

Üye
duvar kağıtları çok güzel elinize sağlık

-mRw-

Üye
ellerinize saqLık çok qüzel olmuş :aha:

sude1998

Üye
ya nsıl yükliycem

crash nsıl yükliycem anlatırmısın

uNiquez

uNiquez

Üye
cok tesekkurler.saoLun.

burak939

Üye
bunarı telefonuma nasıl yükleyebilirim

4rchEneMy

4rchEneMy

Üye
Teşekkürler... Güzel paylaşım olmuş... :)

Üst Alt