t0Lq4
Üye
Samsung S5253 Wave 525 Telefonun Klonlanmasıyla İlgili Yardım!
Arkadaşlar elimde Samsung S5253 Wave 525 telefonum var zamanında tanıdığımız bir türkcell bayii telefoncumuzdan sıfır aldım. Ve bir gün telefonumda hat gelmemeye başladı aldığım yere götürdüm adam telefon klonlanmış dedi ve bana hangi numaralı hattı kullanacağımı sordu bende doğal olarak avea kullanıyordum ve onu söyledim. Sorun halloldu ancak geçenlerde türkcell hattı aldım ve telefonuma taktığımda çalışmadığını farkettim. Telefoncu bana garantiye göndermemi söyledi, bende garantiye göndermeden önce müşteri hizmetleriyle görüştüm ve klonlanan telefon için ilk giriş yapılan yani kaydedilen numaradan başka hangi hat veya numara olursa olsun bu telefon çalıştırmaz garantiye gönderseniz geri iade edilir diyince ben kafayı yedim telefoncuya geri gittim ve bana zaten öyle olduğunu klonlarken benden numaramı o yüzden istediğini söyledi. Şimdi ben hem türkcell imi kullanamıyorum hem de telefonu elimden çıkaramıyorum. İmei atarsan düzelir diyorlar yalnız kimseye güvenim yok imei gerekirse ben atarım garantiden çıkacağınıda biliyorum. Garantisi batsın zaten! Teşekkürler...