afarasyab
Üye
samsung s5253 namıdiğer wave 525 !?
forumumuzda bu cihazı kullanan varmı bilemiyorum "samsung s5253" çünkü henüz bu telefon ile alakalı doğru dürüst bir yazıya rastlamadım.bugün bu "s5253" denen cihazdan aldım ismide pek bi gösterişli "wave 525" bile deniyor.daha önce nokia n79 ve n82 kullanıyordum bunuda belirteyim.neden s5253 aldığımı öncelikle belirteyim.telefonda "gps" var hatta "a-gps" bile var.bu ne demek navigasyon demek hatta "a-gps" olduğundan uyduyu görmese bile navigasyon yapabiliyorsun demek.yolu sana tarif edebiliyor demek.sonra wi-fi var eşittir beleş internet.ve en can alıcı tarafı "bada os" yani android işletim sistemi üzerine kurulu samsung un süper sistemi.symbian ile neler yaptık bada ile neler olur demi?çünkü daha yeni daha hızlı !!?3g yok önemli değil dedim kamera da flaş yok önemli değil dedim.bana büyük ekranda navigasyon ve wi-fi yeter çünkü.
telefonu kullanmaya başlıyorum.o da ne gps var ama navigasyon diye bir menü yok hatta telefonda harita bile yok
.öyleyse samsungapps den yükleyelim.olamaz s5253 için navigasyon programı yok.yer gösteren bir uygulama var sadece.onu yükleyelim bari idareten ."işlem yapılamıyor" yok canım artık.
naviking sitesinde vardır.olamaz listede s5253 yok.korsan uygulama arıyorum o da yok internette.sinirleniyorum telefonu usb den çıkartıyorum o da ne bilgisayar kendini resetliyor.bir yanlışlık olmalı diyorum tekrar deniyorum evet usb den telefonu çıkartınca bilgisayar kendini resetliyor.
oyun yüklemek istiyorum "işlem yapılamıyor"
3g yok, görüntülü konuşma yok, 3.2 mp kamera var flaş yok, gps var navigasyon yok, ama bilgisayara reset atma var
n79 umu sattım sırf büyük ekranda navigasyon ve wi-fi için bu telefonu aldım.ama ne program bulabiliyorum nede kendi menüsünde program var.bada işletim sitemi beni delirtmeden lütfen bana yardım yoksa kafayı yicem 450tl para verdim ya.lütfen...
telefonu kullanmaya başlıyorum.o da ne gps var ama navigasyon diye bir menü yok hatta telefonda harita bile yok
.öyleyse samsungapps den yükleyelim.olamaz s5253 için navigasyon programı yok.yer gösteren bir uygulama var sadece.onu yükleyelim bari idareten ."işlem yapılamıyor" yok canım artık.
naviking sitesinde vardır.olamaz listede s5253 yok.korsan uygulama arıyorum o da yok internette.sinirleniyorum telefonu usb den çıkartıyorum o da ne bilgisayar kendini resetliyor.bir yanlışlık olmalı diyorum tekrar deniyorum evet usb den telefonu çıkartınca bilgisayar kendini resetliyor.
oyun yüklemek istiyorum "işlem yapılamıyor" 3g yok, görüntülü konuşma yok, 3.2 mp kamera var flaş yok, gps var navigasyon yok, ama bilgisayara reset atma var
n79 umu sattım sırf büyük ekranda navigasyon ve wi-fi için bu telefonu aldım.ama ne program bulabiliyorum nede kendi menüsünde program var.bada işletim sitemi beni delirtmeden lütfen bana yardım yoksa kafayı yicem 450tl para verdim ya.lütfen...

.
(( servise göndermelimiyim?nie böle bişi olduki?