samsung s5253 namıdiğer wave 525 !?

Sponsorlu Bağlantılar

afarasyab

Üye
    Konu Sahibi
samsung s5253 namıdiğer wave 525 !?
forumumuzda bu cihazı kullanan varmı bilemiyorum "samsung s5253" çünkü henüz bu telefon ile alakalı doğru dürüst bir yazıya rastlamadım.bugün bu "s5253" denen cihazdan aldım ismide pek bi gösterişli "wave 525" bile deniyor.daha önce nokia n79 ve n82 kullanıyordum bunuda belirteyim.neden s5253 aldığımı öncelikle belirteyim.telefonda "gps" var hatta "a-gps" bile var.bu ne demek navigasyon demek hatta "a-gps" olduğundan uyduyu görmese bile navigasyon yapabiliyorsun demek.yolu sana tarif edebiliyor demek.sonra wi-fi var eşittir beleş internet.ve en can alıcı tarafı "bada os" yani android işletim sistemi üzerine kurulu samsung un süper sistemi.symbian ile neler yaptık bada ile neler olur demi?çünkü daha yeni daha hızlı !!?3g yok önemli değil dedim kamera da flaş yok önemli değil dedim.bana büyük ekranda navigasyon ve wi-fi yeter çünkü.

telefonu kullanmaya başlıyorum.o da ne gps var ama navigasyon diye bir menü yok hatta telefonda harita bile yok:allalla:.öyleyse samsungapps den yükleyelim.olamaz s5253 için navigasyon programı yok.yer gösteren bir uygulama var sadece.onu yükleyelim bari idareten ."işlem yapılamıyor" yok canım artık.:vur naviking sitesinde vardır.olamaz listede s5253 yok.korsan uygulama arıyorum o da yok internette.sinirleniyorum telefonu usb den çıkartıyorum o da ne bilgisayar kendini resetliyor.bir yanlışlık olmalı diyorum tekrar deniyorum evet usb den telefonu çıkartınca bilgisayar kendini resetliyor.:off:oyun yüklemek istiyorum "işlem yapılamıyor"
3g yok, görüntülü konuşma yok, 3.2 mp kamera var flaş yok, gps var navigasyon yok, ama bilgisayara reset atma var
n79 umu sattım sırf büyük ekranda navigasyon ve wi-fi için bu telefonu aldım.ama ne program bulabiliyorum nede kendi menüsünde program var.bada işletim sitemi beni delirtmeden lütfen bana yardım yoksa kafayı yicem 450tl para verdim ya.lütfen...

matrax-0052

Üye
Onu almasaydın keşke şu zamanda flaşı olmayan telefonmu olur yaa wave s8500 alsaydınız keşke.

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
önerdiğin tel 2 tane s5253 eder .d
ama Wave 3 taneyede değer :)

s-hd

Üye
widgetlarda google ı ekle ekranına.orada google maps te navigasyonu kullanabilirsin.ben denedim ama sadece wi-fi ile bağlıyken yer bulabiliyor.

gö_kay

Üye
widgetlarda google ı ekle ekranına.orada google maps te navigasyonu kullanabilirsin.ben denedim ama sadece wi-fi ile bağlıyken yer bulabiliyor.
Operatörün int. ayarı yapındığındada yapılıyor :)

Bendede s5253 vardı.Başta çok basit geldi.Sonra alışmaya başladım biraz kullandım.Ama samsung'un bu teli unuttuğunu ve her türlü (gerçekten harika)uygulamaları wave 8500 için çıkardığını farkedince adeta kriz geçirdim.En sonunda paraya kıyıp,8500 ile değiştirdim şimdi kafam rahat ;)
525'in en büyük rakibi 5800(nokia) ama dokunmatik ekranının kalitesi ve daha yeni olan işletim sistemiyle bir çok yönden 5800'dan daha iyi.Ama nokia'nın 5800 için bin tane (8500 kadar olmasada) kaliteli uygulaması var.Tamam 525 çok yeni ve 5800 uzun süredir piyasada olduğundan böyle diyebilirsiniz.Ama 5800 ilk çıktığında dahi nokia'nın bu telefon için bir çok fikri vardı.Samsung ise bu teli wave serisinde fazladan seçenek olsun diye eklemiş sanki.Bu arada 525'in google maps'teki gps çok iyi değildi onu hatırlatayım.

mehmil

Üye
Arkadaşlar bu telefon henüz yeni bir model olduğu için bazı ilave yazılımlar(örneğin navigasyon,maps gibi)henüz piyasaya sürülmedi,ancak benim tahminim 2-3 ay içinde birçok uygulamayı indirme imkanımızın olacağına eminim.Ben genel olarak telefondan çok memnunum.

s-hd

Üye
Operatörün int. ayarı yapındığındada yapılıyor :)

Bendede s5253 vardı.Başta çok basit geldi.Sonra alışmaya başladım biraz kullandım.Ama samsung'un bu teli unuttuğunu ve her türlü (gerçekten harika)uygulamaları wave 8500 için çıkardığını farkedince adeta kriz geçirdim.En sonunda paraya kıyıp,8500 ile değiştirdim şimdi kafam rahat ;)
525'in en büyük rakibi 5800(nokia) ama dokunmatik ekranının kalitesi ve daha yeni olan işletim sistemiyle bir çok yönden 5800'dan daha iyi.Ama nokia'nın 5800 için bin tane (8500 kadar olmasada) kaliteli uygulaması var.Tamam 525 çok yeni ve 5800 uzun süredir piyasada olduğundan böyle diyebilirsiniz.Ama 5800 ilk çıktığında dahi nokia'nın bu telefon için bir çok fikri vardı.Samsung ise bu teli wave serisinde fazladan seçenek olsun diye eklemiş sanki.Bu arada 525'in google maps'teki gps çok iyi değildi onu hatırlatayım.
ama sürekli download yapıyor ve biraz tuzluya kaçabilir :)

gö_kay

Üye
ama sürekli download yapıyor ve biraz tuzluya kaçabilir :)
Bak orası doğru günde bu servisi 1 saat kullansan ayda 30 saat yapar.Ona vereceğin parayla yeni wave alırsın :D.
Şaka bir yana google map oldukça yetersiz;doğru düzgün bir adres bulmak için operatörün int. kullanılırsa çok pahalıya patlar.Konum 1900 metre hatalı(wave 525).İleride çıkacak sürümler etki eder umarım :)

Edit:Bu arada ben w525'i ilk aldığımda kieste çalıştıramamıştım.Kies bu ürün desteklenmiyor diyip duruyord.w8500'a geçince kies algıladı.w525 kullananlardada böyle bir sorun oldumu acaba!!
Samsung telefonu harbi harbi unuttumu yoksa benim o zaman aldığım tel. demi sorun vardı :S:S

hedele11

Üye
arkadaşım bende wave525 aldım navigasyon merakım yada ihtiyacım olmadığından denemedim bile ama rahatlıklan oyun yada pro apps buluyorum daha dün 70 değişik oyun indirdim ve pc den telefona atıp ordanda kurdum herhangi bir sorun yaşamıyorum kies kullanmaya calışırsan sorun oluyor tel bağlıyken indirme yapmıyor tel.suz indirdiğin zaman tel takınca gene telefona yüklemiyor hata veriyor ama norman flsh gibi kullandınmı sorun yok yükleniyor cok fazla işlem üst üste geldimi bir süre sonra takılma yapıyor o zamanda genel sıfırlama yapınca sorun ortadan kalkıyor.

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Arkadaşlar bu telefon henüz yeni bir model olduğu için bazı ilave yazılımlar(örneğin navigasyon,maps gibi)henüz piyasaya sürülmedi,ancak benim tahminim 2-3 ay içinde birçok uygulamayı indirme imkanımızın olacağına eminim.Ben genel olarak telefondan çok memnunum.

yok be hacı samsung o yönden çok zayıf. Monte için de öyle dediler ama hiç de tatmin edici çalışma yok. Yabancı ülkelerde task manager var türkiyede yok . Telefonun Sensörü var işe yaramaz. Telefon aslında qwerty destekliyor fakat çalışma yok. Yani telefonu nasıl aldı iseniz öyle kalıyor :D samsung da tek güzel yan java oyunların bolluğu ama sadece oyun. uygulamaya dair hiç bir çalışma yok samsungda ( galaxy ve wawe gibi pahalı telefonlar hariç :D tabi o da samsung'un değil yine kullanıcıların çabaları ile geliştirdikleri şeyler ile )

woyvada80

Üye
arkadaşlar benim wave 525'e birşeyler oldu :S gitti telefon... açma tuşuna basıorm Samsung Wave 525 dio sonra BADA yazısı gelio ve reset atıo telefon sürekli tekrarlyp duruo bunu

6A5B6C

Üye
arkadaşlar bn daha yeni aldım telefon 1-2 gün içinde gelio alarak hatamı ettim siz çok mu kötü diosunuz bu tel için

mobilephone

Üye
Kardeşim yaklaşık 3haftadır kullanıcısıyım. Oldukça iyi bir telefon. Müzik kalitesi gayet iyi. Video desen ona keza. 3.2MP ye göre oldukça iyi özellikli bir kamerası var. Dokunmatiği, çok iddaalı bir telefon. Menüsü kolay, kullanışlı. 3G si olmamasına ragmen kesinlikle iyi bir telefon.

robosapien

robosapien

Üye
Ndrive ı wave 525 de kullanabiliyorsunuz bir iki trickle. Yükledim ben fena da değil.
Wave 8500 e gelirsek güzel telefon tabi ki de wave 525 gibi giriş bir cihazla karşılaştırıp flaş var demek (Ki o flaşsa N8, K850 vs deki ne hani... :)) ) biraz adilane olmak lazım gibi geliyor bana. Ki eleştirel ve biraz deneyimli bir gözseniz wave8500 ünde ortalama bir fotoğraf perf. olduğu açık. (Yineliyorum cihaz çok güzel genel olarak)
Telefona fazla para vermeden ergonomi isteyenler için wave 525 iyi bir cihaz.

selinzafer

Üye
bnde 7gün önce aldım samsung wave 525 ama bugün ne olduysa 3 kez kendi kendine açılıp kapandı .açıldığndada sim kartı okumuyoo sadece acil aramalar dio ?sonra kendim kapatıp açtığımda düzeliyo ..kahretsin sakınan göze çöp batarmış okadar araştırmama rağmen banamı raslar ya:((( servise göndermelimiyim?nie böle bişi olduki?

robosapien

robosapien

Üye
f/w ne ve son güncelleme yapılmış mı? Yaptınız mı ya da?

Riki-Oh

Riki-Oh

Üye
Samsung Wave 525 Aldım Yaklaşık 1 Hafta Önce Gayet Memnunum Nokia 5530 Expres Music Kullanıyodum Onun Dokunmatiği Wave 525 Gibi Seri Değil Ve Özellikli Değil Samsung da Windget Olsun Kamera Olsun Efeklendirme Olsun Harika Çok Memnunum Ve Çok Kullanışlı Dokunmatik Ve Uygun Bişey İsteyenler Wave 525 Alsın Derim Bol Özellikli Ucuz Fiyat

ardags97

Üye
Bir zamanlar wave 525 kullanırdım,daha önce yazan arkadaşların aksine çok memnundum telefondan.Şimdi iPhone 4s kullanıyorum gerçide :) wave 525 çok kötü bi telefon değil.hiç sorun yaşamadım.

namre12

namre12

Üye
Wawe 525 guzel bir telefon.........LİNK ALTTA................www.maxicep.com/bada-os-uygulama/ndrive-wave-525-navigasyon-555379.htmlburda ndrive 10 var onu yukle spoof ile kies son surumu kullan kendi sitesindenharita burdakini indirme Ndrive 10 surum ona göre degisiyor tele atlas 2010 12 maps bunu bul kullan andirod vb uygulamaları birbirine oluyor bende ayni anda ndrive 11 de yuklu onun seslerini ve kameralarini 10 da kullaniyorum ndrive 11 harita sorunu var piyasada onuda anlatayım belki haritaya bir cozum bulursunuz kiesden israil sayfasina uye olun orda hersey ucretsiz vawe 525 uyumlu ama iran haritasi yuklu uzerinde dil arapca ama ingilizce destekliyor tele kurduktan sonra guncelleme isteyecek yapin 60 mb filan olmasi lagazim dil kamera ucretsiz melahat voice var orda. harita sorunu var ama program ucretsiz free yaziyor harita 30 euro ama ndrive 10 daha guzel uydu bulması 3 saniye en gec evin icinde bile cok hızlı 11 de biraz sorun yasiyorum tekfarkı face den yerini bildiriyor oyle uc bes farki var hava durumu filanndrive 10 spoof yaparak kullanabilirsin yukarda verdigim linkde Telefon cok guzel tam gariban isi wifi ipondan iyi arkadasimda ipon var onun cekmedigi yerden ben wifiye baglaniyorumtek sorun klavyede yazi yazmakturkcell hatlara ucretli uygulamalari ucretsiz indiriyorum hattimda 0 kontur var uygulamayı satın alıyorum taksitli alisveris yaptiniz diyor o desin dursun kontur yok ne alacak myexpoler filan yukledimpc ile tel arasinda dosya paylasimi yapiyorbiara anlatirim nasil yaptigimi cik basitbaska aklima birsey gelmiyor

erdememinaga

Üye
Bende de var bu telefondan sensörlü oyunları anca samsung apps tan indiriliyor samsung stara uyan sensörlü oyunlar açılmıyo ama benim işimi gören (arama mesaj) şeyler var