Samsung S5233W Telefonum Çöktü Ne Yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5233W Telefonum Çöktü Ne Yapmalıyım?
Arkadaşlar Bilgiğiniz Gibi. Samsung S5233W Java İşletim Sistemi. Ben Tuttum Bu Telefona
samsung wave 252 Frimware Yükledim Bu wave'nin işletim sistemi İste Bada. Neyse Taktım. Bi kaç Hata verdi multiloader. download modundaydı ve telefonu tanıyordu multiloader. sonra telefonu kapattım açtım telefon hiçbişeye tepki vermiyor. ne şarj oluyor. ne download modeye geçiyor. nede başkabişey. hiçbşey olmuyor. kaldı böyle. ne yapmam lazım. telefon açlmadığı için pcde tanımıyor kaldım böyle. yaptırsam kaç tl masraf çıkar bilginiz varsa? teşekkürler

onur646464

onur646464

Üye
arkadaşım telefoncunun birine git formatlasın telefonunu... 10-20 arası alıyolardı en son bildiğim kadarıyla..

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
kardeş format atıcakda telefon hiçbişeye tepki vermiyor? ne şarj oluyor. ne usb tanıyor. nede başka bişey download modu bile açlmyor. nasıl atcak?

alemci_09

alemci_09

Üye
Tel mefta sen ewde yapamassın gotur telciye halletsin ok benimde basima geldi o olay verdim telciye halletti

- - - Eklendi - - -

Tel mefta sen ewde yapamassın gotur telciye halletsin ok benimde basima geldi o olay verdim telciye halletti

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
Masraf ne kadar çıkar?

alemci_09

alemci_09

Üye
Yanlıs hatirlamiyosam 50 tl vermistim

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
eminmisn benimle aynı olay olduğuına?

rapocal87

Üye
    Konu Sahibi
sorun aynı .s

rhapsodical

rhapsodical

Üye
bende 2 kere olmuştu garanti devam ediyorken verdim yaptılar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt