Samsung S5233W Star Wi - Fi Alayımmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canfeda93

canfeda93

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5233W Star Wi - Fi Alayımmı ?
Arkadaşlar ben samsung star wifi siz alacaktım ama bulamadım hiç telefoncuda internettende almak istemiyorum.samsung star wifi li alsammı kullanan varmı kamerası kötü diyorlardı bilgi verirseniz sevinirim yada çekilmiş foto varsa buaraya atarsanız sevinirim.

umutku84

umutku84

Üye
arkadaşlarımdan kullananlar var, memnunlar kamerayla ilgili sıkıntıları olduğunu duymadım. ama bu devide yeni alınacak telefon akıllı olmalı ve android olmalı, ama bu tabi benim düşüncem.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
telefon hakkında hiç şikayet duymadım. Fakat bence onu alacağına star 2 ya da LG optimus me düşün :oke:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
telefon hakkında hiç şikayet duymadım. Fakat bence onu alacağına star 2 ya da LG optimus me düşün :oke:
lg optimusu bilmem ama star 2nin tasarımı iğrenç teması çok dandik yani tam anlamıyla rezlaet özellikleride aynı zaten star wifiyle ben kullanıyorum geceleri çekim yapabilmen için sahne modunu geceye ayarlaman gerekiyor yoksa hiçbirşey gözükmüyor ve sabahları çok güzel çekim yapıyor...

----------Eklendi @ 12:26:33 ---------- Yazıldı @ 12:20:07 ----------

Not: Star 2 kullanmıyorum Star wifi :ehe

'Patron

'Patron

Üye
Optimus Me Guzel telefon bende bı bak :oke:

simqe111

Üye
sakın alma! İlk başlarda hoş gelen sonrada seni çılgına çeviren bir telefon. mesaj yazmak tam bir eziyet telefona 2 uygulama indir donup duruyor. Açıkçası hiç memnun kalmadım ben. Yeni telefon alıcam. Yani kısaca bence düşünme bile !

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Bencede alma bu devirde alıncak bi telefon değil zaten 2 3 senedir satışta olan bi telefon modası geçti artık. Bende almıştım fiyatına kanıp 2 ay sürmedi nefret edip satmam.Lg optimus me al onuda almıcaksan star 2 al en azından tasarımı falan yeni.

canfeda93

canfeda93

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar herkese yorum için teşekür ederim :d
yarın 5800 alıyorum sağolun lg optimusu alıcak para olsa üstüne biraz daha koyar iphone alırım yav :d

onurgunay35

onurgunay35

Üye
5800 alınmaz arkadaşım bu devirde sakın yapma öyle bi hata eğer 2. el demiyosan.Onu alcağın parayla samsungun galaxy serilerinden bi telefon bak.Ayrıca lg optimus me 350-400 arası.

abdullah-_

Üye
bende almayı dusunuyorum bugunlerde almak uzeriyim hatta benm hosuma gtti ama sizde bişiler deyin 370 e alıcam ok mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt