Samsung S5233W Star Sorunu Bakarsanız Sevinirim :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozansal

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5233W Star Sorunu Bakarsanız Sevinirim :S
Meraba arkadaşlar benim bir sorunum olacaktı benim Samsung S5233W Star Markalı Bir Telefonum war.
Bu telefon tırnak okuyor... Ve Buda benim için büyük bir sorun. Bu tırnak okumayı etkisiz hale getirebilme şansım warmı
veya bunun için bi programınız warmı. Birde sanırım bu tırnak okuma wi-fi olduğu için war. ve bunun çözümünün olduğuna inanıyorum bana yardım ederseniz çok sevinirim...
Ara sıra tuş kilidini kapatmayı unutuyorum cebime katıyorum... GERİ ÇIKARINCA Bİ BAKIOM FACEDEYİM 10 KONTÖRÜM GİTMİŞ Nolur Biraz Hızlı Cevap Verin Şimdiden Teşşekür Ediyorum...

Tırnak Okuma ( Yani Nerenle Dokunursan Dokun Hissediyor. Kağıtla Dokun Elbiseyle Dokun Yinede Hissediyor :S ) Demek...

By_eVo_

Üye
bence bu bir sorun değil otomatik tuş kilidi var ekran karardığı gibi tuş kilidine alıyor ekran kararma zamanınıda biraz düşürürsen ki zaten 30 saniye sanırım fabrika ayarı buda oldukça iyi bir zaman.. elini kilide alıştırırsan çok daha iyi olur ben 3 aydır kullanıyorum bu telefonu her seferinde kilit tuşuna basıyorum alıştığım için öyle sorunum olmuyor açıkçası hiçte olmadı genelde cebime koymuyorum...

ozansal

Üye
    Konu Sahibi
hacı benim için bu bir sorun oluyor. cebimdeyken o tuşlardan birine basılıor... bilmeden. ondan sonra gitsen telefonun üstüne afedersin Sıçsan yine dokunuyo bitaraflara... :S ... Buda benim sinirimi bozuyor bunun bi hassaslık ayarı felan filan kodu modu yokmu ya :S

themconcon

Üye
Bendede 5233A yani wi-fi siz olanı var , oto.tuş kilidini açın kendiliğinden kilitleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt