Samsung S5233W Star Kasa.

Sponsorlu Bağlantılar

asedme

asedme

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5233W Star Kasa.
Daha düne kadar N95 kullanırken telefonum kapandı imei klonladıgı için. Bende S5233w aldım samsung. Telefondan memnunum zaten dokunmatik istiyordum. Sorunum şu benim telefonun kasası cok çizilmiş ekranı boyaları falan orjinal kasa taktırmayı düşünüyorum kasa fiyatları nelerdir acaba? Aradım bulamadım telefoncudan önce size sorayım dedim.

sessiz_cocuk

Üye
hiçbi fikrim yok arkdaşım benimde. bakıp geçmemek için yazdım bunuda.

asedme

asedme

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım birde telefon arada res atıyor. Normal midir ? Mesela wrilesle internette dolasırken arkdas aradı yarıda res attı.

sessiz_cocuk

Üye
arkadaşım birde telefon arada res atıyor. Normal midir ? Mesela wrilesle internette dolasırken arkdas aradı yarıda res attı.
telefonun orjinal yazılımında açıklar (sorunlar) var o yüzden oluyor benim de ilk yazılım kendi kendine göçtü açılmadı bi daha... bence serviisine gönder güncel orjnal yazılımı yüklesinler sorunsuz kullan.

One907

One907

Üye
Bende de oluyor wirelessle dolaşırken telefonun desteklediği alandan büyük internet sitelerinde reset atıyor bazen..

junior154

Üye
kasa fiyatları 45-50 lira arası değişiyor arkadaşım orjinal. samsung bayii ye git hemen hallediyorlar.

eaglemania34

Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Benim Star 5233 Wi-Fi Siyah kasa telefonum var. Kasa çok az çizikli ve hasarsız olmasına rağmen Beyaz kasa ile değiştirmek istiyorum. Bu değişimi İst Anadolu yakasında yapan yerler biliyor musunuz? Veya bu değişimi 4.leventte Telpa'ya yaptıran var mı?

Bir de değişim fiyatı olarak @junior154 arkadaşın dediği gibi 45-50 TL midir?

Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Evet fiyatlar 45-50 lira civarında.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
O kadarını bilemiyorum ikiside olabilir ama orjinal

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Ne demek dostum.

pusat61

Üye
arakadaşlar benim samsung star wifi telefonum var ve bu telefonu kardeşimden aldım kardeşim telefonu baya bi haşat etmiş ve ben de ön arka ve orta kasalarını değişmek istedim ve samsung yetkili servisine gittim iç kasanın fiyatına 40 tl dediler toplam hepsi (ön arka iç kasa ) 100 tl dediler bana biraz ucuk geldi bu rakam acaba sizce daha ucuzmudur yoksa normalmi??. bir yere sordum hepsi 75 tl orjinal dedi .acaba orjinal olup olmadıgını nerden anlıyabilirim. birde bu alış veriş sitelerinin birinde 25 tl ye buldum acaba orjinalmidir ne dersiniz lütfen yardım edin teli satıp üstne para ekleyip nokia c5 alıcam yardımlarınız için teşekkür ederim simdiden.

Takipçi Satın Al

Üst Alt