Samsung s5233 tema..=(

Sponsorlu Bağlantılar

muco456

Üye
abe telefon super bea amma velakın gel gor kı tema yok bu yuzden on puan kırıyorum 110 uzerınden 100 alarak sınıfı gecte :)))

fufucan1

Üye
nasıl yok ya ben 1000 den fazla tema indirdim üstelik 3 resmide kendim istediğimi koyabiliyodum

baris_kus

Üye
tabi anlatırım ayarlara giriyosn ekran diyor orda var karsına cıkar

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
arkadaşım sen tane tema deil duvar kağıdı indirmişsindir starın menü görünümünü değiştirmek istiyorsan yeni firmware yüklemelisin bu durumda telefonun garantiden çıkabilir

RedColt

RedColt

Üye
nasıl yok ya ben 1000 den fazla tema indirdim üstelik 3 resmide kendim istediğimi koyabiliyodum

Arkadaşım tema yok ancak firmware yardımıyla garantini düşürerek yapabilirsin ama uğraşırsın. Gerçi sen 1000 tane var diyosun okadar hiç bir türlü yok . Sen duvar kağıtlarından bahsediyorsun galiba.

ucan98

Üye
samsung s5233 yani wifi star alıucam ama iyimi sizce + oyunları çalıştırmak için telefona program yüklemem lazmmı yani adobe falan

RedColt

RedColt

Üye
samsung s5233 yani wifi star alıucam ama iyimi sizce + oyunları çalıştırmak için telefona program yüklemem lazmmı yani adobe falan

wifisiz alırsan önermem ama 5233w alırsan kesinlikle al... Çok kullanışlı bir telefon. Gümüş rengide süper

abandonware

abandonware

Üye
bide sumsang tema buroblemini halllletse ii olacakmış ama bunada şükür.
zaten başka bi tema olsa ne fark edecek? sadece görüntüsü değişecek. sana tavsiyem, çok uğraşma nasıl olsa her telefon gidici...

fatihgvrcn

Üye
3" boylarındaki bütün telefonların temaları bunada oluyor uygulamalarda oluyor sen onlara bak

umutto97

Üye
Evet arkadaşlar aynen. Olsa da güzel olurdu ama genede iyi telefon. Bazen acayip acayip şeyler çıkıo. Böyle bunu şuraya attıktan sınra şunu seç faln filan karmaşık şeylere inanmayın.

farrlell

Üye
arkadaslar youtubdan gordum birsuru tema var ama yapmak cok zor googlede aratırsanız mutlaka bulursunuz temaları yanlız garnati dısı kalır ugrasmayın

apsuwa81

Üye
arkadaşlar firmware yükleyince garanti dışı kaldığını kimden öğrendiniz ben yüklerken yanlış yaptım ve telefon s5230 oldu format yemedi garantiye gönderdim 1 haftada yükleyip gönderdiler garati dışı kalmıyor

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca firmware temalar var ancak beğenmediğim için yüklemiyoum iphon yada windows mobile olan tema arıyorum windows mobile buldum ancak türkçe değil o yüzden aramaya devam

ersinkoca

ersinkoca

Üye
arkadaşlar bu telefondan memnunmusunuz acaba ??

Krofessional

samsung java tabanlar için tema yoktur

cellatm

cellatm

Üye
:D star için tema yok öylemi :D
alemsiniz valla.....

Takipçi Satın Al

Üst Alt