Samsung s5233 tema..=(

Sponsorlu Bağlantılar

VickyRocker

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s5233 tema..=(
arkadaşlar aradım,aradım ve aradım ama bulamadım!Off delircem..Nolur bilen varsa koysun..Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkürler..:(

• Beğen
Tepkiler: bozuk plak1 ve pureblues

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
samsungların tema özelliği yok dostum arama boşuna

karmatte

karmatte

Üye
arama bosuna yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

battal027

battal027

Üye
Alttki linke gir bi incele ama senin dediğin model için yok yakın modelleri indir onları dene yoksa bulamazsın...:oke:

yekkkk

Üye
Arkadaşlar Star'da en azından menü arkasına resim koyabiliyorsunuz o kadar üzülmeyin ^^

qoqoo

Üye
tema olsa daha süper olcak bea :D

bashemir

Üye
menu ayarlar ekran ve aydınlatma ana menu stılı özel ve tema olmak uzere ıkıye ayrılır ozel dıyerek

Angels_smile

Angels_smile

Üye
bende dünden beri tema arıyorum telefona neden bulamadığımı anladım şimdi:)

kwnchh

kwnchh

Üye
Arkadaşlar cihaz Symbian tabanlı değil ve yanı sıra herhangi bir işletim sistemine de sahip değil,kendi uygulamaları ve Samsung'un kullanımına izin verdiği yararlanabileceğimiz tüm uygulamalar Java'dır. Çünkü bu cihaz Java tabanlıdır,tema seçeneği yok bu nedenle ama yukarıda "yekkkk" adlı arkadaşın da söylediği gibi en azından menü arkasında kendi belirlediğimiz resmi kullanabiliyoruz :) Kaldı ki Samsung menü ikonları da çirkin değil,bu da şükür sebebidir :aha:

Ellez26

Üye

surada bişeyler var ama ing ii olmadııgı ıcın cozemedım

neoorog

neoorog

Üye
Maalesef tema yükleme desteği yok hocam. :)

ERENESER

Üye
Arkadaşlar ben bi yöntem buldum ve süper bitema yapıosunuz
siyah tema

musipek

Üye
ya kardeşim yoksa neden telde tema yazıyor bunlar dalgamı geciyor

xxx92002xxx

Üye
tema mı tema ne arar la Samsung da ;)

emrepreston

emrepreston

Üye
arkadaşlar renk değişimi yok.. ama istemediğiniz kadar firmware var 5233 için.. foruma biraz baksanız istediğinizi bulabilirsiniz..

dumannd

Üye
samsung s5233w war ayarlar ekran ayarları ana menü stili dyin menuye ıstedıgınız resmı koyun tema gıbı olur

mehmetciraci

Üye
Arkadaşlar 5233 ü bugün aldım konuşma sırasında menüler arasında gezinmek mümkün mü? msj gelse bile bakamadım ben bi yöntemi varsa lütfen cevap versin

sezgincee

sezgincee

Üye
samsung teması yokk ama yapma programları var samsung basit ve pek kullanacı yok dünyada en çok kullanılan nokia bayisidir eğer tema istiyorum dersen samsung servisine başvuman gerek onlar ordan istediğin temayı telefona uygulama olarak yapacaktır :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt