Samsung S5233 Cep Telefonu Hakkında Bir Kaç soru

Sponsorlu Bağlantılar

Vivao

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5233 Cep Telefonu Hakkında Bir Kaç soru
Ben Samsung S5233 Star Almayı Planlıyorum Arkadaşlar wi-fi cıkdı die duydum yönelme sebebim bu aslında birde bazı sıtelerde 3g var bazısından yok :S
ben wi-fi li arıyorum fiyatı ne kadar bilen var mı ?
birde bu telefona ıphone de oldugu gibi masa üstüne facebook ebuddy gibi ksayollar oyun atılabiliyo mu atılıyor mu ?

arkadaşla biraz hızlı olursak çok iyi olur.

Teşekkürler Maxicep !

--------------- Ekleme ---------------

Hadi Beylerrrr

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim wi-filisi yeni çıktı hepsiburada.com a bak herşeyi açıklar..

Vivao

Üye
    Konu Sahibi
hepsiburdada wi-filisini bulamadım

M3L!H

M3L!H

Üye
Öncelikle Samsung Star'da Wi-Fi yoktur. 3G'de yoktur Edge hızı vardır. Wi-Fi 'li ve 3G'li olan samsung modeli Samsung Jet 'tir. Star S5233 'de 3G ve -Wi-Fi olması mümkün değildir.

Not: S5233'ün bir üst modeli S5603 Preston'da vardır.(3G)

darülmendep

darülmendep

Üye
Wi-fi'lı olan model daha birkaç gün önce çıktı. Bu telefonun şu an son star versiyonu wifi destekliyor ancak 3g'si şu an yok.
Hepsiburada.com'a gelmez çünkü dediğim gibi daha yeni biraz bekle
Masaüstüne kısayol koyulur mu bilemiyorum bunu iyi araştırmak lazım

Necmati

Necmati

Üye
sahibinden com da var...

batu190594

Üye
ben daha yeni aldım fiyatı 450 TL ayrıca kendi ekranında bir bölme var vistada oldugu gibi orda facebook falan kısayol olarak konulmus ayrıca wi-fi si cok güclü degil ama almaman icinde bir sebeb değil

rose34

rose34

Üye
ben de yeni aldım. 450 lira teknosadan.Güzel telefon sesi ztn inletiyo :) tek sorunum hala wifi özelliğini kullanamam:ağlarım:

osmangorgin

osmangorgin

Üye
slm yha beyler siteye yeni üye oldum samsung s5233 kullanıormda buna bi türlü oyun yükleyemedm linklere tıklıorm acayip acayipm bişiler çıkıo yardmcı olursanz sevnrm msn dn daha rht ulaşblrsnz tşkrlr. [email protected]

kwnchh

kwnchh

Üye
ben daha yeni aldım fiyatı 450 TL ayrıca kendi ekranında bir bölme var vistada oldugu gibi orda facebook falan kısayol olarak konulmus ayrıca wi-fi si cok güclü degil ama almaman icinde bir sebeb değil

wi-fi güçlü değil mi :)

hocam yapma etme,cihaza hakaret bu. Arkadaşımda Nokia 5800 var ve biz Samsung Star 5233w ile kıyaslama yaptığımızda açık ara fark olmasa dahi Nokia'yı wi-fi ile dokunmatik ekran konusunda geride bıraktı cihaz daha ne yapsın?

arnak52

Üye
Bende star wifi kullanıcısıyım sesim karşı tarafa az gidiyor neden yardımcı olursanız sevinirim

navti

navti

Üye
bendede samsung "star mobile tv" var bildiğim kadarıyla wifilıdan daha ucuz ("_")

SAINT1

SAINT1

Üye
Dediğin gibi wi-fi yok.o yüzden daha ucuz.

arnak52

Üye
Bende star wifi kullanıcısıyım sesim karşı tarafa az gidiyor neden yardımcı olursanız sevinirim yardımcı olun arkadaşlar