Samsung S4 Pil Sorunu Yaşayan Arkadaşlar Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

burak2362

burak2362

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S4 Pil Sorunu Yaşayan Arkadaşlar Buraya
Samsung’dan bir yetkili, teknoloji blogu TrustedReviews’a verdiği röportajda, “Müşterilerimizin en yakın Samsung servis merkezine gitmesini ve ücretsiz pil değişiminden yararlanmasını rica ediyoruz. Samsung kullanıcılarına en iyi kullanım deneyimini sunmaya devam edeceğiz,” diyerek sorunu çözme isteğinde olduklarını ifade etti.

Galaxy S4, Türkiye’de sadece birkaç aydır piyasada olmasına rağmen, cihazın pil sorunu ile ilgili şikayetler gelmeye başlamıştı. Aniden kapanma, pilin birden bitmesi, pil ömrü var görünüp, kendini kapaması, cihaz tekrar açıldığında şarjın normal görünmesi gibi sorunlar, ücretsiz olarak Samsung servislerinden giderilebilecek.

Siz Samsung Galaxy S4’le ilgili pil sorunu yaşadınız mı? Yaşadıysanız sorunu çözebildiniz mi ?

mehmettech

mehmettech

Üye
Hehe :) s4ü olanlar için iyi haber:)..

LimePie

LimePie

Üye
bende sadece şarjı hızlı bitiyor öyle şeyler yok aniden kapanma vs. acaba değiştirirlermi

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Samsung servisi derken ? Nasıl yani arkadaşlar ?
Amcam'ın cihaz da olmuş . 4 saat telefona hiç ellememiş %50 düşmüş ...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Samsung servisi derken ? Nasıl yani arkadaşlar ?
Amcam'ın cihaz da olmuş . 4 saat telefona hiç ellememiş %50 düşmüş ...

Garanti olarak artik samsung turkiye altinda hizmet veriyor samsung yani kendi servislerine gidiyoruz dostum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
s4 mini içinde aynı şeyi yapacaklar mı acaba siyah s4 minilerin bataryaları sorunlu. Mesela beyazların geceden sabaha kadar %2 falan gidiyor siyah kullananlar %20-25lerden bahsediyor. Batarya değerleri aynı olsada üzerindeki numaralar farklı yani size tavsiyem s4 mini alacaksanız beyaz alın siyahlarda sorun var bazılarında olmasa da çoğu siyah kullanan bu konudan şikayetçi. Hatta bir tanıdığım bi siyah bi beyaz aldı ablasıyla kendisine yarı yarıya farkettiğini söylüyor bakalım samsung buna napacak:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Samsung da cıvıtmış...

o2hrea

o2hrea

Üye
Telefona Crash rom kurdum. Boş haldeyken Saat başı %1 gidiyor. Servisler en fazla romu yeniden kurar çözüm bulacağını sanmam

Massbattle

Üye
Telefon %100 şarjı 6-8 saat de boşta kilitli durumda bitirdi ayrıca sim kartıda okumuyor servis yok yazıyor ve kiesten güncelleme almıyor 4.3 yükledim 1 hafta sonra oldu telefon garanti kapsamında ama servis 600tl para istedi gelde bela okuma

burak2362

burak2362

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben Telefonu götürdüm 90 Tl ye batarya aldım neymiş benim telefon i9500 yurt dışından gelmiş imei de ise öyle bir durum söz konusu değil, yurt içindeki turkcell den alınan cihazla benim cihazda da aynı şey yazıyor distribütör tarafından ithal diye faturası da var kabul etmediler gerçekten sıkıldım samsung dan Türkiye de telefon almaktan herşey kazık yaww devlet insanı resmen yoluyor. Yolmazsa herşeyi yokuşa sürüyor. Mecburmuyum turkcell yada vadofone yada avea dan telefon almaya hayret yaa

Üst Alt