Samsung Galaxy Note 7 Satışları Türkiye’de Durduruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 7 Satışları Türkiye’de Durduruldu
Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, 2 Ağustos tarihinde yeni amiral gemi phablet cihazı Galaxy Note 7 tanıtımını yapmıştı. Tanıtımın ardından büyük ilgi gören Galaxy Note 7, 26 Ağustos tarihi itibariyle Türkiye’de de tüketicilerin beğenisine sunulmuştu.

Geçtiğimiz günlerde bazı Galaxy Note 7 kullanıcıları telefon bataryalarının tutuştuğunu ve telefonlarının patladığını iddia etmişti. Konu ile ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatan Samsung, bugünSamsung Türkiye tarafından da bir basın açıklaması yayınladı. İşte o basın açıklamasının tamamı:

Samsung her zaman en yüksek kalitede ürünler tasarlamayı ve kullanıcılarına sunmayı hedeflemektedir. Yüksek kalitedeki hizmet anlayışımızı sürdürebilmek için, değerli kullanıcılarımızdan gelen her türlü arıza bildirimini çok ciddiye alıyoruz. Galaxy Note7’ye ilişkin bildirilen vakaları takiben, kapsamlı bir inceleme yürüttük ve bu sınırlı sayıdaki vakaların pilden kaynaklanan bir sorun nedeniyle oluştuğunu tespit ettik.1 Eylül 2016 itibariyle dünya çapında milyonlarca adet satılmış olan Galaxy Note7’ler içerisinde sadece 35 adet vaka bildirilmiştir. Piyasada bu durumdan etkilenmiş olabilecek bataryaları tespit etmek adına tedarikçilerimizle beraber titiz bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Belirtmek isteriz ki, ürünlerimiz yürürlükteki tüm mevzuata uygun olarak ithal edilerek satışa sunulmuştur ve BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) ile yürütülen ortak çalışma sonucuna göre ülkemizde şu ana kadar bilgimiz dahilinde hiçbir vaka olmamıştır.Samsung için mutlak öncelik kullanıcılarımızın güvenliğidir. Bu nedenle Samsung Electronics Türkiye olarak ülkemizde Galaxy Note7 satışlarını geçici olarak durdurma kararı aldık. Halihazırdaki Galaxy Note7 kullanıcılarımız mevcut cihazlarını en kısa zamanda yenileriyle değiştirebilecekler veya satın almış oldukları noktaya ürünü iade ederek ödemiş oldukları ücretin tamamını geri alabilecekler. Kullanıcılarımız için bu durumu en hızlı şekilde çözmek ve en yüksek kalitede ürünleri sunmaya devam etmek amacıyla çalışıyoruz.
Şimdiye kadar yaklaşık olarak 2.5 milyon adet civarında satıldığı tahmin edilen Galaxy Note 7'nşn batarya sorunu bilindiği üzere Apple'ın önümüzdeki hafta yapacağı İphone 7 serisinin tanıtımı arefesinde ortaya çıktı. Bu nedenle şirketin satışlarının ciddi oranda etkileneceği tahmin ediliyor.
Samsung Galaxy Note 7 Satışları Türkiye’de Durduruldu
 


MaxipmaN

Üye
bence asıl note 8 alınmaz. zarar ettik diye daha dandik birşey çıkarır şimdi bunlar.
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
yenileri ile değiştirilebilir demiş güzel hamle tebrik ettim samsungu
 
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Alacaklar Vazgeçti. Ne İşe Yarayacak ki Yenisiyle Değiştirse
 
furyzer0

furyzer0

Üye
Herkes laf ediyor ama kaç marka böyle bir şey olduktan sonra değişime gider? Adamlar hemen hatalarını kabul etti önemli olan da bu. Neredeyse her telefonunda gözükmesine rağmen sorunlarını kabul etmeyen firmalar var.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
 
  • Beğen
Tepkiler: byAndroid
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
gelen son bilgilere göre Samsung bu olay yüzünden 1.4 Milyar dolar zarar etmiş görünüyor :hmmm
 
byAndroid

byAndroid

Üye
Apple gibi firma yemin ediyorum. Samsunga yakışır. Önemli olan sorunu kabul etmek ve düzeltmeye çalışmaktır. Dokunmaz onlara 1.4 milyar
 


Üst Alt