Öneri samsung s4 nexus 5 ile takas

Sponsorlu Bağlantılar

messi_123

Üye
    Konu Sahibi
samsung s4 nexus 5 ile takas
Arkadaşlar samsung s4 ü nexus 5 ile takas yapmak mantıklımı?

M.F.E

Üye
nexus 5 s4 ten daha iyi takas yapacağın kişi güvenilirse değiştirmeye değer.

messi_123

Üye
    Konu Sahibi
kulaklık ses çıkışı nasıldır acaba? kaliteli ses verebilirmi?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Kardeş Yazılımla Haşır Neşir Değilsen S4 Nexus'lardan Baba Gibi Telefon

2495243

2495243

Kapalı Hesap
Dusunmedem edebilirsin nexus 5 cok daha iyi bir cihaz

messi_123

Üye
    Konu Sahibi
yazılımcı değilim ama sürekli telefona değişik romlar kurar denerim. birde telefonla müzik dinlemeyi severim ondan dolayı kulaklık ses çıkışı s4 kadar varmıdır?

anilari35

anilari35

Üye
Saf android hic birseye degismem :-)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
yazılımcı değilim ama sürekli telefona değişik romlar kurar denerim. birde telefonla müzik dinlemeyi severim ondan dolayı kulaklık ses çıkışı s4 kadar varmıdır?

Otomatik Ekolayzer Ayarı Ve Adap Sound Yok Nexus'larda Ona Göre Karar Ver Birde 5+1 Ses Yazılımı Yüklü S4'de Note 3 Vs. Orjinal

messi_123

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederim. s4 ile yoluma devam ediceğim çünkü nexusların multimedya tarafının eksik olduğunu anladım.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Luck Star

Luck Star

Üye
Aynen oyle sirf hiza odaklanmislar . Ben boyle diyince nexus fanboy lari toplaniyor etragima

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
muratvemine

muratvemine

Üye
Kardes Nexus 6 i bekle 3 gb veya 4 gb ramle gelicek ekrani 5.2 5.5 inc gibi birsey olucak ayrica 64 bit islemci olucak gibi duruyor.Lg g3 e benzeyecekmis ona gore konusuruyorum ;)

NEXUS

NEXUS

Üye
Bence Yap Derim Bu Arada Nexus Cihazlara Root O Kadar Kolay Atılıyor Ki Anlatamam ve nexus 5'in donanımları daha güzel rom yüklemesen bile hızlı birde rom yükleyince gör ben nexus 4'e bugün paranoi kurdum ve çok hızlı ve güzel :) yani nexus 5 ile takas yapmanı öneririm :oke:

Üst Alt