furkey
Üye
Jb ile dediğini de yapıyorum canım Stabillği kalmıyormuş ! PEh ! Gir de youtube'a bak iPhone 5 jailbroken diye gör yavaşlıyor muymuş yavaşlamıyor muymuş.
- - - Eklendi - - -
Ağzını topla lazım olur.
- - - Eklendi - - -
Cihaz bölümüne bak. Çok konuşma sen kullanmadın diye sistem kötü olmak zorunda değil. Yeter bilmemezlikten ettiğiniz çamurlama.
Jb stabiliteyi bozdugu falan yok üstte saydıklarında yeni bişey eklemek değil firmanın size vermediklerini manuel olarak kurmaktır ayrıca winterboard ile sadece simgeler değişmiyo. Ayrıca tablet için yazılmış programlarda iphoneda kullanılıyor . hala bluetooth demişsiniz o sorunu aşalı yıllar oldu biraz güncelleyin kendinizi.Cahilliğinizi ortaya koymayın arkadaşım
Sen çamurlamak ile söylemek arasındaki çizgiyi bilseydin ohooKullanan -hakkını vererek , herşeyini bilerek- insan senin yaptığını yapmaz arkadaşım. Jailbreak'in her şeyini biliyorum. Neler yapılabileceğini de yapılamayacağını da. Ben sistem daha özgür demedim. Sadece sizin tatava yaptığınız şeyleri manuel olarak kurabilirsiniz dedim. Sen ne zaman ki objektifliği , ne zaman ki farkları gözetmeyi öğrenirsin ; o zaman adam gibi konuşulur , tartışılır.
Sen çamurlamak ile söylemek arasındaki çizgiyi bilseydin ohooKullanan -hakkını vererek , herşeyini bilerek- insan senin yaptığını yapmaz arkadaşım. Jailbreak'in her şeyini biliyorum. Neler yapılabileceğini de yapılamayacağını da. Ben sistem daha özgür demedim. Sadece sizin tatava yaptığınız şeyleri manuel olarak kurabilirsiniz dedim. Sen ne zaman ki objektifliği , ne zaman ki farkları gözetmeyi öğrenirsin ; o zaman adam gibi konuşulur , tartışılır.
Haa şimdi de çevir gazı yanmasın. Yav he he
iOs ve Androiddeki uygulama crash raporu dediğin stabilliği gözler önüne seriyor. İyi işte biz telefonumuzu tam kapasitede fazla fazla kullanıyoruz. Ve o dediklerimin çoğu yazılımsal güncellemeler. Yani firmaların sunmadığı şeyleri de alabiliyoruz.
Haa şimdi de çevir gazı yanmasın. Yav he he
- - - Eklendi - - -
Evet efendim sizsiniz.
En son lise 1 de ben böyle cevaplar veriyordum sanırım
Ne yaparsanız yapın ios Jb yapılmadığı sürece bir hapishanedir bu bir gerçek.
Yani telefonu "official" olarak kullanacaksanız Android stabilite haricinde her konuda üstün olacaktır.
Androidin custom romlu halini biliyoruz.desteklemeyen telefonda f-Hd video çekme-oynatma, yoksa eğer otg ekleme ve sınırsız kişiselleştirme olanağı.
iOS a gelirsek Jb yapılırsa android karşısında hiçde yapana atılamayacak kadar modifiye edilebilir oluyor.
Şu saçma tartışmanızı kesin daha iyi.
Ne çok şey yazmışsınız. Androidden iOS geçtim. JB yapmadım. Çok da güzel sistem. Düzgün çalışan bi sisteme ne gibi bi ekleme yapayım ki ? Otg falan demişsiniz. Gereksiz bişi pc varken niye klavye falan bağlayayım telefona. Hiç bir gerekliliği yok.
Bluetooth sorunu yaşamadım hiç. Kimseden müzik almam ben. Kendim ayarlarım listelerimi. Fotoğraf için de net var. Direk atıyorum whatsapp yada Facebook'tan. Sıkıntı olmuyor. Çok abartıyorsunuz. O ram canavarı androidin üzerine çok iyi geldi bu telefon. 2 gb li note 2 yi yerden yere çarpar 1 gbli iPhone 5 stabillik ve oyun açısından. Diğer yönlerde de. Android de tema mı var sanki ? Launcher falan gereksiz. Hiç kullanmadım. Orijinal hâli güzel yeterince. Uzar gider böyle.
Vay arkadaş stabilite herşeyden önemli olmuş.
Önemli olan ne ? Android de yaptığın ios da yapamadığın işe yararlı ne var ?Vay arkadaş stabilite herşeyden önemli olmuş.
Önemli olan ne ? Android de yaptığın ios da yapamadığın işe yararlı ne var ?
Yazmama gerek kalmamış
Batu sana gelirsek Ali'nin bu konuda bir hayli başarısı mevcut misal hd cekim ekleme otg ekleme vs. Gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?