Samsung S4 i9505 LTE imei null/null

Sponsorlu Bağlantılar

rayss1

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S4 i9505 LTE imei null/null
Selamün aleyküm beyler

Yaw bir Sorunum var S4 i9505 ile

Saat akşam 9 gibi telefonda hiç bişey yoktu birden şebeke gitti. SIM çıkar tak fln hiçbirşey çözmedi aklıma IMEI'ye bakmak geldi. *#06# tuşladım Imeide null/null yazıyordu. Sanırım imei patlamış. Yardımlarınız bekliyorum 3 gün aralıksız araştırma yaptım ama hiç bir sonuç alamadım yardımlarınızı bekliyorum

hatipkaya01

Üye
Kardesim sana söylüyorum imei atmak telefonun beynini değiştirmek demek bir nevi o yuzden imei usb kablo ile atamazsin box denilen bir donanima sahip olman lazim oda 150dolar civari senin tek yapabilecegin 20 tlye imei caktirmak telefoncuda ama bu yasal değil onuda soyleyim de :) garantili telefon ise garantiye götür bazi sahtekarlar klon imeilli telefonu garantili gösterip satabiliyor

zencibitc

zencibitc

Üye
bu işe pek garanti bakıcak gibi değil . evinde eski bi tel varsa onun imeisini bunun üstüne çaktır.telefonun s4 lte versiyonu işlemcin snapdragon600 imei işlemi sonucu hatta kopmalar yaşayabilirsin özellikle 3g onun dışında problem olmaz .Ve imeisini aldığın telfonu açma sakın.

rayss1

Üye
    Konu Sahibi
Elimde bir SAMSUNG E1150 Telefon var kullanılmıyor daha onun imeisini çaktırabilirim ama. Bi kaç duyum aldım 3G destekeleyen telefonun imeisini girersem bende 3G yerine EDGE bağlantısına düşebilirmişim. Evet benim aldığım klonlanmış Garantili dedikleri sahte replika S4 arkadaşlar

zencibitc

zencibitc

Üye
yok onunla alakası yok 3310 un imeisini çin telefonuna klonladım rahatça 3g ile bağlandım

hatipkaya01

Üye
3g balantisinin imei ile alakasi yok herhangi tarihi eser bi telefonunda imeilini yapabilirsin

rayss1

Üye
    Konu Sahibi
Peki arkadaşlar bir imei attırmak ne kadardır ortalama pahalıya patlarmı acaba bana?

Edit: Telefoncuya sorsana dicek arkadaşlar için telefoncuya sorucak aklım var ama adam bana fazla fiyat söyler gibi şeylerden sakınmak için soruyorum.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Cihaz replika olan s4 lerdenmi ?
Replika cihazlar için kodlar var google da bulabilirsin.

Son düzenleme:
zencibitc

zencibitc

Üye
replikaysa çok basit işlemcisi mediatek olduğundan rahatlıkla yapılır ama kalıcı olmayabilir formatta gidebilir yeniden atarsın ama .cpu z den işlemci modelini yazarmısın ?

hatipkaya01

Üye
Replika telefon icin imei attirmak icin telefoncuya gitme internette arastirma yap kendin atabilecegine inaniyor ama orjinal bi telefona imei attirmak ortalama 30 tl ama replikanin daha ucuzdur

rayss1

Üye
    Konu Sahibi
cihazım MTK işlemcisine sahip değil malesef çok kodlar aradım.

zencibitc

zencibitc

Üye
İslemcin ne ozaman

rayss1

Üye
    Konu Sahibi

CPU-Z den direk resim aldım

uygar78877

uygar78877

Üye
Merhaba kardesim cihazin i9505 yirt disinda satilan modeli ve yurt disindan gelen cihaz 60 gun kullanabilirsin 60gun sonra imei gitmez cunku o imei yurt disinin passaport kaydi imei kayit etilmektir senn imein kaybolmus android 5.0.1 den 4.4.2 mi donduydun

Takipçi Satın Al

Üst Alt