samsung s4 gt-i9505 orjinal rom 4.2.2

Sponsorlu Bağlantılar

hayalet_woly

hayalet_woly

Üye
    Konu Sahibi
samsung s4 gt-i9505 orjinal rom 4.2.2
arkadaşlar acil rom lazım bu romu hiç bir yerde bulamadım...

Kontrol

Kontrol

Üye
Sammobile dan baktın mı ?

kerrar

Üye
bu telefondan elime geçti ,samsung yazısında kaliyor açılmıyor ,bir kaç yöntem denedim ,3 ayri rom, pit dosya ,recovery ,duzelmedi yanlis rom mu deniyoruz acaba

szqn55

szqn55

Üye
odinle kursana sammobiledan indir aynı telefonu kullanıyoruz 4.4.2 indirdim sammobilden

hayalet_woly

hayalet_woly

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar 4.4.2 yükledim bu seferde wifi sorunu ile uğraşıyorum hiç derdi bitmiyor bu telefonun ...

fk555897

fk555897

Üye
sağolun arkadaşlar 4.4.2 yükledim bu seferde wifi sorunu ile uğraşıyorum hiç derdi bitmiyor bu telefonun ...
Ben telefoncuya gönderdim sonunda. İyi bir telefoncuya göndermeni öneririm. 1-2 güne ayarlıyorlar.

hayalet_woly

hayalet_woly

Üye
    Konu Sahibi
Ben telefoncuya gönderdim sonunda. İyi bir telefoncuya göndermeni öneririm. 1-2 güne ayarlıyorlar.
şimdi durduk yerde dünyanın parasını isterler...burası aç kurtlarla dolu...

Kontrol

Kontrol

Üye
Google dan araştır S4 4.4.2 wifi sorunu diye mutlaka çözümü vardır ;)

fk555897

fk555897

Üye
şimdi durduk yerde dünyanın parasını isterler...burası aç kurtlarla dolu...
Sen bilirsin. İnternette çözüm çok yalnız dikkat et. Yorumlara bak düzelenler vrsa yap. Durduk yere telefonun ayarlarını bozmaya gerek yok.

szqn55

szqn55

Üye
Odin ile rom yapinca supersi gidiyor root kalkiyor ama baska bi rom daha dene baklim modem den dir

hayalet_woly

hayalet_woly

Üye
    Konu Sahibi
szqn55

szqn55

Üye
Telefon yurtdisi mi

hayalet_woly

hayalet_woly

Üye
    Konu Sahibi
Telefon yurtdisi mi
hayır ama sorunu yeni rom ile düzelttim s4 için s5 romu attım wifi sorunu kalktı ortadan telefonda harika oldu

szqn55

szqn55

Üye
o romu ben kullandım 3g de sorun var diye bilyorum onun

hayalet_woly

hayalet_woly

Üye
    Konu Sahibi
hayır maşallah hiç sorun yok şimdilik..

szqn55

szqn55

Üye
yalnız i9505 e android l gelecek mi sizce

szqn55

szqn55

Üye
Nezaman

The Shadow

The Shadow

Üye
Samsungun once yeni cikardigi amiral gemilerine gelir sonra s4 e sira gelecektir zaten. Daha zaman soylemek icin cok erken hali hazirda android l henuz beta kararli surum cikacakta samsung guncellemeleri verecekte... Daha cok var :D

Üst Alt