Ben telefoncuya gönderdim sonunda. İyi bir telefoncuya göndermeni öneririm. 1-2 güne ayarlıyorlar.sağolun arkadaşlar 4.4.2 yükledim bu seferde wifi sorunu ile uğraşıyorum hiç derdi bitmiyor bu telefonun ...
şimdi durduk yerde dünyanın parasını isterler...burası aç kurtlarla dolu...Ben telefoncuya gönderdim sonunda. İyi bir telefoncuya göndermeni öneririm. 1-2 güne ayarlıyorlar.
Sen bilirsin. İnternette çözüm çok yalnız dikkat et. Yorumlara bak düzelenler vrsa yap. Durduk yere telefonun ayarlarını bozmaya gerek yok.şimdi durduk yerde dünyanın parasını isterler...burası aç kurtlarla dolu...
2 gündür bulamadım hala arıyorumGoogle dan araştır S4 4.4.2 wifi sorunu diye mutlaka çözümü vardır![]()
düzeltenlerde var düzltemeyenlerde bakalım hala araştırıyorum genelde rootlu telefon istiyor benimkinde supersu var ekranda menüsü yokGoogle dan araştır S4 4.4.2 wifi sorunu diye mutlaka çözümü vardır![]()
denedim almanya romunu indirdim sammobileden yine aynı sorun devam ediyorOdin ile rom yapinca supersi gidiyor root kalkiyor ama baska bi rom daha dene baklim modem den dir
hayır ama sorunu yeni rom ile düzelttim s4 için s5 romu attım wifi sorunu kalktı ortadan telefonda harika olduTelefon yurtdisi mi
Gelir.yalnız i9505 e android l gelecek mi sizce
Samsungun once yeni cikardigi amiral gemilerine gelir sonra s4 e sira gelecektir zaten. Daha zaman soylemek icin cok erken hali hazirda android l henuz beta kararli surum cikacakta samsung guncellemeleri verecekte... Daha cok varNezaman