iyide arkadaşlar ben telefonumdan memnunum ve pişmanda olmadım. Gerçekten güzel makina s4 te donmayı gördükten sonra inanın farkı hissettim. ios çok güzel inanın ki. birde jailbreak mi ne var mış. onu deneyecem.
Evet arkadaşlar samsung s4 den ağzım yanmasından dolayı s4 verdim iphone 5 aldım.
nfs most wanted oyununu yükledikten sonra boot ekranında kalması ve donmalarından dolayı samsung s4 ü geri verip iphone 5 32 gb lik olanı aldım. ve şu an da cihazdan memnunum.
hayatini hatasini yapmissin farkinda deilsin s4 ün sadece ekrani yeter iphone 5 e hatta benim galaxy s advance var onun ekrani bile iphone 5 in ekranindan daha canli ve güzel napalim kardes yapmissin bi hata ama kucuk bir hata deil inan..
Daha yeni fark ettim.Bu konunun Android bölümü ile ilgisi ne? Android ile alakası olmaktan çıkmış.Kilitlenirse yada iPhone bölümüne taşınırsa daha iyi olur.
Bence sen cihazi bilmiyorsun. S3 de kronik sorun istedigin adama sor butun senkronizasyonlar kapali sadece gmail ve sim hesaplarim var 152 kisi. Daha da bisey demiyorum
Apple daki rahatlık hangi telefonda var. Boş boş konuşuyorsunuz. Android android diye övüyordunuz diye gittim o zamanlar S2 iyiydi; s2 aldım. Hiç memnun değildim. S3 ün yeni çıktığı zamanlardı. S3 ü de denedim hoş o zamanlar. S2 göre daha iyi tabi. Ama hiç biri bi apple ile karşılaştırılamaz bence. Yok kısıtlıyor kullanıcıyı yok bilmem ne. 2000 Tl telefona veren adam 3-5 lira versin de oyun alsın yani. Apple fanı diceksiniz şimdi. Ben 2 sistemi de denedim. Android çileden çıkarırdı ios tek bi sorun bile yok bence.