Haber Samsung S4 Aldim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S4 Aldim
selam güzel abilerim ve yakısıklı kardeşlerim bende artık s4 kullanıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Anil-D, .caner., Buğra ve 1 kişi daha

PriZm

PriZm

Üye
Hayırlı olsun...

burak_yksl_88

Üye
bosuna samsung s4 aldin ocak sonunda 5 ciktimi yari yari duser yakin zamanda fiyati. ben 15 ay once s2 aldim.ozaman heryerde fiyati 1.400-1600 civariydi bu yil s5 cikicak nerdeyse

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
    Konu Sahibi
bosuna samsung s4 aldin ocak sonunda 5 ciktimi yari yari duser yakin zamanda fiyati. ben 15 ay once s2 aldim.ozaman heryerde fiyati 1.400-1600 civariydi bu yil s5 cikicak nerdeyse

olsun ya hele bi çıksın onuda alırız sıkıntı yok ;)

furkey

Üye
Adam zengin ona dokunmuyor :)

uguro

uguro

Üye
selam güzel abilerim ve yakısıklı kardeşlerim bende artık s4 kullanıyorum :)
Hayırlı olsun Güle güle kullan :D
İlk program önerinide ben yapayım :D CIA adlı programı play store'dan indir rehberinde olmayan ama seni arayan numaralarım kime ait olduğunu görebiliyorsun :D Çok işine yarar emin ol :D Ayrıca istediğin numarayı elle program içinden rehberden aratabiliyorsun Kime ait olduğunu :oke: bu da market linki ;

• Beğen
Tepkiler: >Lips Of AngeL<

storovi

Üye
Hayirli olsun.

Buğra

Buğra

Admin
Hayirli olsun :spr

Invoke

Invoke

Üye
Hayırlı olsun... Güle güle dokun. =)

• Beğen
Tepkiler: Buğra
>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkür ederim iyi dilekleriniz için bakalım suan için cok memnunum :)

.caner.

.caner.

Üye
Hayırlı olsun

Anil-D

Anil-D

Üye
Bizde memnunuz c6 dan sonra jelly bean iyi geldi 4.3 1 haftaya geldimi oh kebab

matchless

matchless

Üye
buraya geldı 4.3 ben yukledım pek bı degısıklık goremedım :)ayrıca s5 cıkıcak dıye s4 almak hata gıbılerınden dusunen arkadasım o nasıl bır dusunce ? ) s6 da elbet cıkıcak ozaman kımse S5 de almasın hatta s7 s8 s9 beklesın mıllet )

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Invoke

Invoke

Üye
@matchless Şöyle düşünülebilir, S5 çıkınca S4'ün fiyatı iyice düşecek. Bir kaç ay içinde düşecek yani, onun için yine beklenir, eğer beklenebiliyorsa, S4 düşer, öyle alınır :D Çünkü S5'in erken tanıtılacağı dedikoduları dolanıyor...

matchless

matchless

Üye
abartı bır dusus olacagnı sanmıyorum. bunu fırma sahıplerı dusunmuyormu =) suan s4 bu gunun butun uygulamalarını desteklemekde en son surum androıd yada ne bılıym sıstem olarak ıyı. fıyatının goze carpar bı sekılde dusmesı ıcın yıne bır 5 6 ay gerekır dıye dusunuyorum

Invoke

Invoke

Üye
abartı bır dusus olacagnı sanmıyorum. bunu fırma sahıplerı dusunmuyormu =) suan s4 bu gunun butun uygulamalarını desteklemekde en son surum androıd yada ne bılıym sıstem olarak ıyı. fıyatının goze carpar bı sekılde dusmesı ıcın yıne bır 5 6 ay gerekır dıye dusunuyorum

S5 erken de tanıtılsa yine de tanıtılmasına rahat 4 küsür ay var zaten :)

• Beğen
matchless

matchless

Üye
oooo ozaman bı 7 ay daha prım yapar telefonumuz :D:D

• Beğen

Ahmet SC

Üye
Keşke biraz daha bekleyip S5 alsaydın. Neyse hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt