Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung s3653
Sponsorlu Bağlantılar
ircan
Üye
Konu Sahibi
Samsung s3653
arkadaslar bunu yeni aldım fakat telefon çok donma yapıyor acaba ne yapmam gerekli versiyn yuklesem sorun hallolurmu veya baska bir çözümü varmı
--------------- Ekleme ---------------
yardımcı olabilecek arkadas varmı acaba
roccocims
Üye
aynı sorun bende de oluyor bazen ama bi çözüm sunan çıkmadı henüz.bekliyorum..
d.biker
Üye
bu telefonlar müzik açınca başka bi işlem yaparken çok donuyo:S
tly51
Üye
Satılık s3653 corby varsa bana ulaşsın lütfen almak istiyorum bulamıyorum dığru düzgün tlf 2.el istiyorum varsa yardımcı olun lütfen ...
hllvcl
Üye
aynı anda 1 den cok uygulama acarsanız donar hatta telefon kendılıgınden kapanıp gerı acılabılır
melllike
Üye
arkadaşlar bende s3653 kullanıyorum ama internete tıkladığımda yeterli hafıza yok uygulama başlatılamıyor die bi uyarı çıkıyor halbuki hafızam dolu değil hep dolu olsada hafıza kartı takılı lütfen biri bana yardımcı olsun
patlatmanyak
Üye
bende öle bişey olmuyo sürümünde bir sorun olabilir
arkadaşlar bende s3653 kullanıyorum ama internete tıkladığımda yeterli hafıza yok uygulama başlatılamıyor die bi uyarı çıkıyor halbuki hafızam dolu değil hep dolu olsada hafıza kartı takılı lütfen biri bana yardımcı olsun
iLk zamanLr internete normaL giriyordum ama sonra ßenim corbyde de ßöyLe ßi sorun oLdu ve teLefonu kapatıp açtım sorun ortadan kalktı...ßelKi sende de işe yarar
musteaa08
Üye
hafızaa kartını biçimlendir yani format at.. içindekileri kendisi silsin sonra sorun cıkmaz sanırım hafızayla ilgili..
laz_61ts
Üye
oluyor telefonu kapatıp acın kesin oluyor denedim
hampol
Üye
arkadaşlar bu samsung modelınde yani 3650 wifi de neden you tube videoları acılmıyor lütfen yardım cı olun valla bunu aldıgıma pişman oldum internet üzerinden video acmıyosa neye yarar bi cevap beklıyorum yada bana yardımcı olabilecek biri