samsung s3653 corby wifi mi yoksa 5800 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mali098

Üye
    Konu Sahibi
samsung s3653 corby wifi mi yoksa 5800 mi
arkadaslar yeni telefon alcam sizce özellik-sağlamlık bakımından hangisini almam daha yararlı olur? hangisi daha iyi sizce? yardımlarınızı bekliorum ...

technoblue

technoblue

Üye
sana şöyle söyleyeyim ikisini de kullanan arkadaşım var ve ikisi de dokunmatikten yana şikayetçi. samsung corby kullanan arkadaşım kamerasının görüntü kalitesinden pek memnun değil ve şarjının çok çabuk bittiğini söyleyip duruyor. genel olarak bakmak gerekirse de samsung eski sağlamlığını kaybetmiş durumda. 5800 kullanan arkadaşım günüz kamera çekiminden memnun fakat gece kamera ışığı hiç bi işe yaramıyor çok kötü çekiyor fotoları. ayrıca xpress music olmasına ragmen sesi çok açınca cızırtı geliyor. yani yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal meselesi mevcut. başka bi telefon düşünmüyor musun peki bu ikisi mi var sadece kafanda?

mali098

Üye
    Konu Sahibi
evet telefon piyasasından haberdar degilim. sizin önerceginiz bi telefon var mı?

hoss

hoss

Üye
monte veya wave 525 tavsiye ederim

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Düne kadar İkisi arasında kalmış biri olarak söyliyim.. dün samsung s3653 corby wifi aldım çokta memnunum.. Kulaklık ve hoparlör kalitesi süper.. Dokunmatiği gayet iyi.. Kamera Flaş olmaması kötü ama yinede gündüz çekimlerinde çok başarılı.. Tasarımı müthiş.. Güzel Oyun ve Programları var.. Süper hareketli Temaları var..
5800 arkadaşımdan baktım Dokunmatiği berbat.. ama Corby'nin diğer tüm özelliklerini karşılıyor..
Ben dokunmatiği iyi olduğu için corby'i tercih etim..
Dokunmatikte İşkence çekmemek için Samsung s3653 corby wifi Diyorum :oke:

technoblue

technoblue

Üye
ben lg optimus black tavsiye ederim sana. 3 mp kamerası var. wifi, 3g ve gps desteğine sahip. 2.2 android froyo işletim sistemi mevcut. tasarım bakımından da gayet güzel bir smartphone. fiyat bakımından da özelliklerine göre gayet uygun fiyata satılıyor. 450 tl civarında sanırım. bu fiyata alabileceğin en iyi smartphone diyebilirim.

Symbianize

Symbianize

Üye
Saçmalamayın 5800 Kullanıyorum Ve Burda Corby Övenlerin cogu kamera dokunmatik ekran fln diyor 1si 5800 dokunmatik ekranı Cok iyi 2si Tema Uygulama Oyun Bakmından Corbyde Stabil samsungun shopundan Satın Alıyorsunuz 5800da Ovide Gördüğün Paralı Şeylerin Hepsini İnternette Bedavaya Bulabiliyorsun Ayrıyeten Tema Uygulama Bakımından hep desteklenip güncellenmekte internet konusuna geldikmi 5800 ın wb tarayıcısı samsungunkinden daha üstün samsung siteleri mobil acarken 5800 pcdeki halinde acıyor ki oyun desen pcde oynadıgın oyunların cogu mobil olarak 5800 a sunuluyor msn zip rar xplorer gibi faydalı programlar VaR ki brda corby tercih edenler multimedia için etmiştir tavsiyem 5800
Not corby ekran coxunurlugu cok kötü ve bu yazıyı 5800 dan yazıyıorum

SuSKuN2010

SuSKuN2010

Üye
Dostum ben corby kullanıyorum sesi süper wifi var baya uzaktanda çekiyor :) kamerası 2 mp çok kötü değil ama fazlada iyi değil :) sağlam bi tlf sana şunu söyliim :D 5800 tavsiye edenlere küfredeksin ama corby al bana dua edeceksin ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt