Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung s3353 Numara Engelini Nasıl Kaldırırım ?
Sponsorlu Bağlantılar
thenfouz
Üye
Konu Sahibi
Samsung s3353 Numara Engelini Nasıl Kaldırırım ?
Arkadaşlar ben samsung s3353 te yanlşlıkla babamn numarayı engelledim şimdi kaldıramıorm engelli lütfen yardım edin
minoo
Üye
Arkadaşım sırasıyla yazdıklarımı yaparsan kaldırabilirsin engellediğin numaranın engelini..
Mesajlar - Ayarlar - Genel Ayarlar - Mesajları Engelle
Engellediğin numarayı ekranda göreceksin. Numaranın solundaki kutucukta tik olması lazım. Şimdi seçenekler'e gir. ''Sil'' seçeneğini seç.
Engellediğin numarayı sildinn
mesajında mesaj demiyor ki engelledim diyor sadece aramayı engelleyince cevapsız çağrı olarak görünüyor ve meşgule atıyor mesaj engelleme farklı ama her neyse
minoo
Üye
He ben yanlış anladım o zaman. Olsun fazla bilgi göz çıkarmaz
Onu da yazayım..
Ayarlar - Arama - Tüm aramalar - Otomatik reddet - Aktifleştirme
Buraya kadar gel. Aktifleştirmenin açık olması lazım sende reddettiğine göre. Onu kapat başka engellediğin numara yoksa. Onun altında 'Reddedilenler listesi' var. Orda engellediğin kişiler var. Kara liste
Ordan engellemek istemediğin numaraları kaldır. Oldu bitti..
jordan--23
Üye
mino allah senden razı olsun ya cok tessekkurler ...
ya benim telim galaxy mini gt-s5570 sanırım bir numaranın mesaj atmasını engelledim ama nasıl kaldırıcam bilmiyorum arayabiliyo ama mesaj atamıyo yardımcı olursanz çok sevinirim
minoo
Üye
Murat senin tel Galaxy mini'ydi galiba. Yardımcı olsana bi
greenmile
Üye
galaxy mini de varda ben antivirusle engelliyorum bi numarayı telin bu özelliği varsa bilmek isterim
minoo
Üye
Nasıl tel kullanıyosunuz yaa insan bilmez mi özelliklerini
greenmile
Üye
samsung lanet bi telefon ya kim uğraşacak onla,kurdum antivirusu yazdım numaraları engelledim beyin bedavaaa