SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

bsliali

Üye
valla bende seviyorum eski tel 5130 du yazılım hataları bıktırmıştı parasını alıp bunu almıştım iyikide almışım :alkis

minoo

minoo

Üye

somuru:

bsliali

Üye
yazılım güncelleyen yokmu benden başka yaw :D

minoo

minoo

Üye
Benim kablom yok :dry:

bsliali

Üye
hala gelmedin :D

minoo

minoo

Üye
Önerdim geldim. Bi de bişey daha sorcam. Hani teldeki kendi msn programı var ya, o açıkken mesaj falan geliyo mesela. Mesaja bakabilmek için msni kapatmak zorunda kalıyorum. Sizde de öyle dmi? E250'de bile böyle değildi yahu pff.

bsliali

Üye
Önerdim geldim. Bi de bişey daha sorcam. Hani teldeki kendi msn programı var ya, o açıkken mesaj falan geliyo mesela. Mesaja bakabilmek için msni kapatmak zorunda kalıyorum. Sizde de öyle dmi? E250'de bile böyle değildi yahu pff.

evet öyle malesef :)

• Beğen
Tepkiler: beko_heko
minoo

minoo

Üye
E250'de öyle değildi ya haha. Ben değişcem telefonumu ya Blackberry Curve alcam galiba. Gerçi o da kilitleniyo. Doğru düzgün bi tel yok mu ya delircem galiba

bsliali

Üye

E250'de öyle değildi ya haha. Ben değişcem telefonumu ya Blackberry Curve alcam galiba. Gerçi o da kilitleniyo. Doğru düzgün bi tel yok mu ya delircem galiba

valla ben memnunum telefonumdan bb8520 2009 çıkışlı eski model tabi güzel ama tuşları falan çok sert geldi bana...ben ch@t devam :oke:üstelik ilk kez samsung kullanmama rağmen :)

minoo

minoo

Üye
Klavyesine söz yok. Çok rahat mesaj yazılıyor. Ondan çok memnunum.

bsliali

Üye
bizde olmasak konuya cevap yazan olmucak valla :)

minoo

minoo

Üye
Bence de. Kusura bakma ifade kullanmam yasak. Çok ciddi göründüğümü biliyorum ama böyle işte.
Senin tel hangi renk?

• Beğen
Tepkiler: Burak

bsliali

Üye
siyah ama keşke gri yada gold rengini alsaydım diyorum gold ben alırken yoktu gerçi :naughty:

Burak

Üye
  • Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye
siyah ama keşke gri yada gold rengini alsaydım diyorum gold ben alırken yoktu gerçi :naughty:

Benimkisi gold. Beyazı da kuzende var. Oyunca tel gibi görünüyo. Ama siyahını görmedim hiç.

bsliali

Üye
beyazın arka kapak çok kir gösteriyo siyah aldık kullanıyoz işte :ehe

• Beğen
Tepkiler: beko_heko
minoo

minoo

Üye
Ben karar verdim Curve alcam ya da bold.. Biraz daha zaman geçsin de. Yoksa bbam beni evden kovcak her ay telefn mu değişir dye

• Beğen
Tepkiler: brk38

bsliali

Üye
blackberry sürekli pazar payı kaybediyor benim görüşümce gördüğüm en karışık menüye sahip çok sıkıcı tabi herkes farklı düşünebilir bu kendi görüşüm :):hmmm

----------Eklendi @ 11:13:40 ---------- Yazıldı @ 10:28:57 ----------

samsung ch@t reset atmayan facebook uygulaması yeni sürümde sorunsuz çalışıyor eski sürümlerdede sorun yok sanırım indirip denersiniz...

Üst Alt